BG PPC IG EN
 
 

Two Point Campus

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • Switch
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Bouw de ultieme academie met Two Point Campus! Van dezelfde makers als Two Point Hospital, laat deze simulator je de coolste school ooit bouwen, de afgunst van elke onderwijsinstelling.



    Je ontwerpt en bouwt de omgeving van de campus. Beginnend met een stuk land, leg je de gebouwen aan, creëer je paden tussen de gebouwen en voeg je decoraties toe zoals standbeelden, bankjes, hekken, planten en bomen. Je zult ook klaslokalen, collegezalen, slaapzalen, keukens, bibliotheken en meer moeten maken.



    Het gaat niet alleen om gebouwen: je moet ook personeel aannemen om de lessen te leiden, lezingen te geven en het terrein schoon en in goede staat te houden. Je zult ook je financiën moeten beheren om je personeel te behouden en nieuwe gebouwen te maken.



    Ten slotte moet je ook je studenten beheren. Elke student heeft zijn eigen procedureel gegenereerde persoonlijkheid. Trek studenten naar je universiteit met een overvloed aan maffe cursussen. In de Ridderschool leren ze hoe ze ridder moeten worden, compleet met steekspelwedstrijden en middeleeuwse literatuur. Gastronomie zal ze culinaire meesterwerken laten maken, zoals reuzenpizza's en -taarten. Zorg ervoor dat je leerlingen studeren en genoeg rust krijgen. Als je voor het welzijn van je leerlingen zorgt, studeren ze in de zomer af en heb je weer een verse lichting voor een nieuw schooljaar.



    Leren is leuk op Two Point Campus! Pak het aan met Two Point Hospital voor decoratieve items om je ziekenhuis te versieren!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Two Point Campus

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Als je een digitale Xbox Play Anywhere-titel hebt, kun je deze spelen op zowel Windows 10 PC als Xbox One.

    Opmerkingen over Two Point Campus

    Skyvenhild
    Skyvenhild
    7 mei 2022 22:32on dlcompare.fr
    J'avais déjà adoré Two Point Hospital qui était très addictif et surtout très drôle dans l'invention des maladies alors Two Points Campus reste dans la même contuinité à part le thème bien sûr
    Ik hield al van Two Point Hospital dat erg verslavend was en vooral erg grappig in het uitvinden van ziektes dus Two Points Campus blijft in dezelfde contuiniteit behalve het thema natuurlijk
    Luiser
    Luiser
    28 feb. 2022 08:07on dlcompare.es
    Despues de verlo durante 1 semana en twitch, me parece uno de los mejores juegos, a nivel grafico luce maravilloso, jugabilidad muy buena, se echa de menos ciertas cosillas, pero aun asi es un maravilloso juego.
    Na 1 week op twitch gekeken te hebben, vind ik het een van de beste games, graphics zien er prachtig uit, gameplay erg goed, het mist wat dingen, maar toch een prachtig spel.
    Jail
    Jail
    22 feb. 2022 19:10on dlcompare.fr
    nice game and new gameplay
    leuk spel en nieuwe gameplay
    620a05e20ab53@armosssss
    620a05e20ab53@armosssss
    14 feb. 2022 08:59on dlcompare.fr
    nice game and new gameplay
    leuk spel en nieuwe gameplay
    ezzss
    ezzss
    12 feb. 2022 11:30on dlcompare.fr
    nice gameplay with new features
    leuke gameplay met nieuwe functies
    Gamer2021
    Gamer2021
    11 feb. 2022 03:25on dlcompare.fr
    nice gameplay with new features
    leuke gameplay met nieuwe functies
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief