Ubisoft laat Ghost Recon Breakpoint in 2021 niet in de steek

Ubisoft laat Ghost Recon Breakpoint in 2021 niet in de steek

Het is alweer een hele tijd geleden dat we nieuws kregen over Ghost Recon Breakpoint. Toen het nieuwste deel in Tom Clancy's Ghost Recon serie terug in 2019 verscheen, kreeg het een warm onthaal van de fans en werd het zelfs gekozen tot het Beste PC Spel tijdens de Gamescom dat jaar. Er was een beetje bezorgdheid over het soort voorwerpen dat je in het spel met echt geld kon kopen, maar de kwestie werd snel door de ontwikkelaar aangepakt. Na de release zorgde Ubisoft voor wat extra inhoud voor het spel die kwam in de vorm van verschillende DLC, waaronder Project Titan, Terminator, Deep State, en Red Patriot. De stroom van binnenkomende inhoud voor het spel bewijst dat de ontwikkelaar een flinke partij post-launch inhoud voor het spel had gepland, maar nu we een paar maanden in 2021 zijn vroegen nogal wat spelers zich af of Ghost Recon Breakpoint of het spel nog meer uitbreiding zal krijgen.

 

 

Ubisoft Paris heeft in een officiële verklaring bevestigd dat Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint nog steeds tot de prioriteiten van de studio voor 2021 behoort en dat ze in de loop van het jaar nog meer inhoud voor het spel zullen uitbrengen.

We blijven werken om meer aan het spel toe te voegen en jullie allemaal spannende inhoud te bieden voor de komende maanden. We ontwerpen de toekomst van ons spel op basis van jullie feedback en gooien een paar verrassingen in de mix!

We zullen binnenkort meer details delen over wat er komen gaat in Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint in 2021. Blijf op de hoogte van onze kanalen en verwacht een routekaart in de komende weken!

Zoals je ziet is er nog niets gespecificeerd over wat voor extra inhoud Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint dit jaar krijgt, maar als je een fan van het spel bent weet je in ieder geval dat je niet op zoek hoeft te gaan naar een nieuwe favoriete shooter.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Dive into the scorching sands of Assassin's Creed Mirage, where history becomes your weapon, and every hidden secret in the desert's labyrinth is a puzzle to solve. Get ready to embrace the shadows. Are you prepared for the challenge?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief