Instant Gaming EU
 
 

Ubisoft staat op het punt om een nieuw Tom Clancy's spel te onthullen

Ubisoft staat op het punt om een nieuw Tom Clancy's spel te onthullen

De Tom Clancy's-licentie behoeft geen introductie. De reeks spionageromans waarop de games zijn gebaseerd waren op zichzelf al vrij succesvol, maar ze werden nog bekender dankzij hun videogame-adaptaties. Vandaag bezit Ubisoft de rechten op de licentie, en spelers genieten momenteel van Rainbow Six Siege en The Division 2 in afwachting van hun opvolgers. We hebben al het een en ander ontdekt over Rainbow Six Extraction, voorheen bekend als Rainbow Six Quarantine, en The Division Heartland tijdens de laatste Ubisoft Forward, maar het lijkt erop dat het bedrijf nog een hoop werk te doen heeft als het gaat om Tom Clancy's.

Via Twitter is aangekondigd dat men een nieuw spel zal onthullen dat gebaseerd is op Tom Clancy's universum. En deze onthulling zal vandaag om 20.00 uur CEST plaatsvinden. De tweet gaat vergezeld van een zeer korte teaser die een eerste glimp van de graphics van het spel laat zien, maar daar blijft het bij.

 

 

Aan de andere kant heeft IGN een andere tweet gepubliceerd die een paar seconden gameplay laat zien, en het is vrij duidelijk dat het spel een multiplayer FPS is. Speculatie heeft niet echt een kans gehad om op gang te komen, aangezien deze trailer het in de kiem smoorde. Het is duidelijk dat degenen die een nieuwe Splinter Cell verwachten, niet krijgen wat ze willen.

 

 

Bovendien was er een tijdje geleden sprake van een mogelijke crossover tussen verschillende licenties in Tom Clancy's universum. Vorige maand had VGC het over een zekere Battlecat, dat een multiplayer FPS zou zijn waarin Splinter Cell, The Division, en Ghost Recon worden gemixt. Het is dus een veilige gok om aan te nemen dat Battlecat, wat slechts een codenaam is, is waar ze het vanavond over zullen hebben. Om de onthulling live te volgen, kun je om 20.00 uur terecht op Ubisofts officiële Youtube-kanaal.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief