Koop Tom Clancy's Rainbow Six Extraction

 • PC
 • PS5
 • PS4
 • XboxOne
 • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

  Tom Clancy's Rainbow Six Extraction is een nieuw spel in de Tom Clancy's Rainbow Six franchise dat zich enkele jaren in de toekomst van de Rainbow Six serie afspeelt en door Ubisoft wordt omschreven als een strategisch overlevingsspel voor drie spelers. Nadat een onbekende buitenaardse parasiet is losgelaten, moeten onze Rainbow Operators zich in quarantainezones begeven om het op te nemen tegen deze muterende dreiging die mensen infecteert met een soort lichaamsveranderende ziekte. In plaats van de PvP-route te bewandelen zoals in zijn voorganger Rainbow Six Siege, kunnen spelers zich voorbereiden op spannende, chaotische en totaal onvoorspelbare missies, waarbij ze met hun team alles op het spel zetten, elke keer als ze de quarantaine betreden.  Tom Clancy's Rainbow Six Extraction bevat een volledig nieuwe coöperatieve campagne, hoewel we nog niet weten hoeveel missies die zal hebben. Verwacht wordt dat spelers quarantainezones in het hele land binnenstormen en de tactische actie gebruiken waar de serie bekend om staat, om de geïnfecteerden uit te schakelen. Operators uit Rainbow Six Siege zoals Vigil en Ela zullen op Tom Clancy's Rainbow Six Extraction te vinden zijn om het op te nemen tegen deze nieuwe buitenaardse dreiging, en de gunplay en gevechten zullen naar verwachting erg lijken op Rainbow Six Siege, hoewel je geen Siege-speler hoeft te zijn om Quarantine op te pikken. Dit virus creëert vijanden die dodelijker en uitdagender zijn dan ooit tevoren. De Rainbow Operators zullen het opnemen tegen een totaal nieuw ras van gemuteerde buitenaardse parasieten die menselijke gastheren en hun omgeving infecteren.

  Lees verder

  Beste prijzen voor Rainbow Six Extraction

  Activeer je cd-sleutel op Ubisoft Connect en download vervolgens je spel.

  Code voor PS5, PS4 of PS3 om te activeren op Playstation Network.

  Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

  Code voor PS5, PS4 of PS3 om te activeren op Playstation Network.

  Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

   

  Koop je cd-sleutel en download je spel van de website of online winkel van de uitgever.

  Opmerkingen over Tom Clancy's Rainbow Six Extraction

  Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

  antwoordanswering the message of

  500 karakters over

  m0ЯĐrΕĐ
  m0ЯĐrΕĐ
  27 feb. 2022 14:12on dlcompare.fr
  Ce jeux n'a pas l'air folichon
  Dit spel ziet er niet goed uit.
  618653e4f2430@motortrooper
  618653e4f2430@motortrooper
  23 jan. 2022 17:23on dlcompare.fr
  Une pépite. Juste impatient des prochaines MAJ.
  Een klompje. Ik kijk uit naar de volgende updates.
  Noone
  Noone
  23 jan. 2022 15:25on dlcompare.fr
  Un peu répétitif à la longue mais vraiment, sympas pour y passer son temps dessus !
  Een beetje repetitief op den duur, maar echt, leuk om er tijd aan te besteden!
  noburain
  noburain
  22 jan. 2022 07:32on dlcompare.fr
  Mon avis après une paire d'heures sur extraction, je suis plutôt agréablement surpris, moi qui n'en attendais pas grand-chose. Graphiquement le jeu est beau, niveau gameplay c'est du siège, il vaut mieux y aller discrètement plutôt que de faire le bourrin mais les deux sont possibles à vous de voir. L'idée que la vie de nos personnages ne se reconstitue pas en partie rend la chose encore plus challenge et nous oblige à jouer avec plusieurs personnages.
  Mijn mening na een paar uur op extractie, ik ben nogal aangenaam verrast, ik had niet veel verwacht. Grafisch is het spel prachtig, gameplay-wise is het een belegering, het is beter om rustig te gaan dan om hard te spelen, maar beide zijn mogelijk, het is aan jou. Het idee dat het leven van onze personages niet gedeeltelijk herstelt, maakt het nog uitdagender en dwingt ons met meerdere personages te spelen.
  DilithaRansara
  DilithaRansara
  22 jan. 2022 05:14on dlcompare.com
  Played about 4 hours with friends so far... First couple hours it felt clunky and unwieldy with my 'aliens fireteam' style approach falling flat on its face losing operators left and right right at the end of a goal all the way to hour 4 up till 1am with my skills honed in and stealth gameplay strategys sequenced in. Its great.
  Speelde ongeveer 4 uur met vrienden tot nu toe... De eerste paar uur voelde het onhandig en log met mijn 'aliens fireteam' stijl aanpak plat op zijn gezicht te verliezen exploitanten links en rechts aan het eind van een doel de hele weg naar uur 4 tot 1 uur 's nachts met mijn vaardigheden aangescherpt en stealth gameplay strategieën sequenced in. Het is geweldig.
  Luiser
  Luiser
  21 jan. 2022 13:30on dlcompare.es
  Despues de verlo durante 1 semana en twitch, me parece uno de los mejores juegos, a nivel grafico luce maravilloso, jugabilidad muy buena, se echa de menos ciertas cosillas, pero aun asi es un maravilloso juego.
  Na 1 week op twitch gekeken te hebben, vind ik het een van de beste games, graphics zien er prachtig uit, gameplay erg goed, het mist wat dingen, maar toch een prachtig spel.
  DilithaRansara
  DilithaRansara
  21 jan. 2022 03:53on dlcompare.com
  Extraction is an above average experience. The gunplay is top notch – expected when it’s pulled directly from Siege – and overall is fun, if a bit shallow. While I can’t speak to its long term lifespan, I can still recommend that you jump in and give it a whirl.
  Extraction is een bovengemiddelde ervaring. De gunplay is van topklasse - wat je zou verwachten als het rechtstreeks uit Siege komt - en is over het algemeen leuk, zij het een beetje oppervlakkig. Hoewel ik niets kan zeggen over de levensduur op lange termijn, kan ik je toch aanraden om er eens in te springen en het spel te proberen.
  Gamer2021
  Gamer2021
  18 jan. 2022 10:02on dlcompare.fr
  Sa a l'air cool comme concept il y avait eu un mode comme sa sur Rainbow Six Siege le jeu sera "gratuit" sur le Xbox Game Pass
  Dit klinkt als een cool concept, er was een modus als deze op Rainbow Six Siege het spel zal worden "gratis" op Xbox Game Pass
  BaihuClaw
  BaihuClaw
  17 jan. 2022 15:08on dlcompare.com
  I couldn't finish Rainbow Six. This is probably more difficult. :)
  Ik kon Rainbow Six niet uitspelen. Dit is waarschijnlijk moeilijker. :)
  Francisc546
  Francisc546
  16 jan. 2022 01:32on dlcompare.com
  I really liked Rainbow Six Siege but I don't really know about this one don't feel like it adds much from siege
  Ik vond Rainbow Six Siege echt goed, maar ik weet het niet met deze, ik heb niet het gevoel dat het veel toevoegt van Siege.
  Laat meer reacties zien
  • Technische informatie

  • Officiële website : Rainbow Six Extraction
  • Categorieën : Action , FPS
  • Uitgever : Ubisoft
  • Ontwikkelaar : Ubisoft Montreal
  • Modus : Solo, Co-op
  • Verschijningsdatum : 20 jan. 2022
  • Systeemvereisten
   • Minimaal
   • OS : Windows 10 (64-bit)
   • CPU : Ryzen 3 1200 3.1 GH / Core i5-4460 3.2 GHz
   • RAM : 8 GB
   • GPU : Radeon RX560 (4 GB) / GeForce GTX 960 (4 GB)
   • HDD : 85 GB
   • Aanbevolen
   • CPU : Ryzen 5 1600 3.2 GHz / Core i7-4790 3.6 GHz
   • RAM : 16 GB
   • GPU : Radeon RX 580 (8 GB) / GeForce GTX 1660 (6 GB)
   • HDD : 85 GB
  • Leeftijdsclassificatie
  • PEGI 16ESRB M
  Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

  Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief