Instant Gaming EU
 
 

Vier geweldige games zijn deze week gratis verkrijgbaar op PC

Vier geweldige games zijn deze week gratis verkrijgbaar op PC

Het ontdekken van een goede gratis game op Steam is vaak een zeldzame gebeurtenis. Terwijl andere grote platforms voor pc-games, zoals de Epic Games Store, elke donderdag nieuwe games aan gebruikers geven, is de komst van gratis Steam-games sporadischer. In plaats van elke maand minstens vier gegarandeerd gratis games te krijgen, moeten Steam-gebruikers uitkijken wanneer uitgevers en ontwikkelaars besluiten hun titels aan te bieden zonder er geld voor te vragen.

Wat Steam betreft, kun je op dit moment deze games gratis claimen om permanent aan je account toe te voegen, omdat ze een korting van 100% hebben:

Endless Legend

Endless Legend is een 4X turn-based strategiespel ontwikkeld door Amplitude Studios en uitgebracht in 2014. Het speelt zich af in de high fantasy-wereld Auriga en bevat een unieke mix van strategisch rijksbeheer, tactische gevechten en een diepgaande overlevering. De unieke facties, complexe systemen en prachtige vormgeving maken het een opvallende titel in het genre. Of je nu houdt van het opbouwen van een rijk, tactische gevechten of meeslepende verhalen, Endless Legend heeft je iets te bieden. Gratis tot 23 mei.

 

 

100% Orange Juice

100% Orange Juice is uitgegeven door Fruitbat Factor en ontwikkeld door Orange_Juice, en gelanceerd in 2013. Het spel heeft over het algemeen positieve recensies ontvangen vanwege de charmante presentatie, boeiende gameplay en strategische diepgang. Spelers waarderen de mix van geluk en strategie, evenals de verscheidenheid aan personages en kaarten. En het is ook bijzonder populair onder fans van Orange_Juice's andere titels vanwege de crossover aard. 100% Orange Juice heeft momenteel een gratis demo beschikbaar op Steam, maar het volledige spel is de komende week gratis, dus zelfs als blijkt dat je geen fan bent van de titel, verlies je niet te veel door het te proberen. Gratis tot 22 mei.

 

 

Machinika: Museum

Machinika: Museum is een puzzel-avonturenspel ontwikkeld door Littlefield Studio en uitgebracht in 2021. Het is geïnspireerd door games als "The Room" serie, waarin ingewikkelde puzzels en sfeervolle verhaallijnen centraal staan. Het spel is over het algemeen goed ontvangen vanwege de uitdagende puzzels, boeiende verhaallijn en hoogwaardige productiewaarden. Spelers die houden van puzzelavonturen en de tactiele, hands-on benadering van het oplossen van mechanische raadsels vinden Machinika: Museum bijzonder aantrekkelijk. Gratis tot 27 mei.
 

 

Dragon Age: Inquisition - GOTY Edition

In de Epic Games Store kun je Dragon Age: Inquisition - GOTY Edition kopen. Dit is een veelgeprezen actie-rollenspel, ontwikkeld door BioWare en uitgegeven door Electronic Arts. Het spel werd in november 2014 uitgebracht en is het derde grote spel in de Dragon Age-serie. Het spel speelt zich af in de fictieve wereld Thedas en spelers kruipen in de huid van de Inquisitor, de leider van de Inquisitie, een organisatie die de orde moet herstellen in een land dat wordt geteisterd door een burgeroorlog en een mysterieuze, wereldbedreigende breuk in de lucht. Dragon Age: Inquisition - GOTY Edition bevat de basisgame samen met alle downloadbare content (DLC) die voor de game is uitgebracht. Hieronder vallen verhaaluitbreidingen en verschillende in-game items. Gratis tot 23 mei.

 


Zoals altijd is DLCompare de enige plek om de beste deals voor populaire games te vinden. Als je zulke gratis deals toevallig mist, maak je dan geen zorgen, je kunt ze nu voor de beste prijs krijgen door onze prijsvergelijker te gebruiken.

  • Officiële website : Machinika Museum
  • Categorieën : Avontuur , Casual
  • Uitgever : Dear Villagers
  • Ontwikkelaar : Littlefield Studio
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 23 maart 2021
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief