Workers & Resources: Soviet Republic verlaat Early Access met een enorme update

Workers & Resources: Soviet Republic verlaat Early Access met een enorme update

Er zijn genoeg stadsbouwers op de markt, maar sommige steken boven de andere uit door hun originaliteit en unieke mechanica.Workers & Resources: Soviet Republic is er zo eentje en dat heeft het spel laten zien tijdens de lange periode dat het in Early Access is gebleven. Het door 3Division ontwikkelde spel heeft zeer positieve recensies gekregen en nu is het eindelijk beschikbaar om in zijn definitieve versie te spelen met de release van update 1.0, die een overvloed aan veranderingen toevoegt om spelers de definitieve versie van het spel te leveren.

Nu beschikbaar

Workers & Resources: Soviet Republic biedt een spannende strategie-ervaring die je de controle geeft over je eigen Sovjetrepubliek, die je moet beheren voor het welzijn van je volk met de behoeften van velen in het achterhoofd. Het spel biedt een gedetailleerde simulatie-ervaring met diepgaande mechanica waarmee je elk aspect van de samenleving en economie in je land kunt beheersen. Met het Sovjetthema ligt de toekomst van je republiek in jouw handen en je zult het heel serieus moeten nemen als je wilt dat je natie bloeit, want er staan je tal van uitdagingen te wachten naarmate je vordert in het spel. Bouw, transport, handel, gezondheidszorg, onderwijs, entertainment en toerisme zijn slechts enkele van de aspecten die je moet beheren. Met een indrukwekkend detailniveau en complexe simulatiesystemen biedt de game je een uitstekende ervaring die je zelfs kunt uitbreiden met extra veranderingen met de Workers & Resources: Soviet Republic - Biomes DLC.

 

 

Update 1.0 voegt een overvloed aan veranderingen toe voor een verbeterde ervaring, waaronder nieuwe gebouwen, extra speelplaatsen, een vernieuwd onderwijssysteem en meer. Je kunt alle details over de patch hier bekijken.
Als je je wilt verdiepen in deze realistische simulatie-ervaring, kun je zoals gewoonlijk het beste onze vergelijker gebruiken om de goedkoopste Workers & Resources: Soviet Republic PC codes te vinden en maak je klaar om je eigen republiek te besturen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief