Kinguin HP
 
 

World of Warcraft: Dragonflight is live!

World of Warcraft: Dragonflight is live!
NEWS29 nov. 2022 12:00

De releasedag voor World of Warcraft: Dragonflight is eindelijk aangebroken en duizenden spelers uit de hele wereld hebben zich naar de Dragon Isles gehaast zodra de servers up waren. De ooit meest gespeelde MMORPG herrijst weer uit zijn as met een nieuwe uitbreiding en gaat verder met het volgen van een cyclus die enkele uitbreidingen geleden is vastgesteld. De spelers die World of Warcraft om de een of andere reden hebben verlaten keren terug naar Azeroth zodra er een nieuwe uitbreiding uitkomt, ondanks al hun eerdere klachten over het spel, en Blizzard kan er niet blijer om zijn. 

World of Warcraft: Dragonflight opent een nieuwe verhaalboog en brengt veel nieuwigheden, waaronder een nieuw vliegsysteem dat doet denken aan dat in Guild Wars 2, herwerkte talenten en crafting-systemen, en zelfs een nieuwe klasse, de Drachtyr Evoker. Daarom is het normaal dat de World of Warcraft-servers wat problemen hebben gehad die spelers de toegang tot de uitbreiding blokkeerden, maar die zijn vrij snel verholpen met een paar hotfixes. Lange wachtrijen en lag op de meest bevolkte servers hebben echter geen gemakkelijke oplossing, en het zal tegen het weekend waarschijnlijk nog erger worden, vooral tijdens piekuren. Het is de moeite waard om te zeggen dat we zonder problemen toegang tot het spel hebben kunnen krijgen, wat een veel betere situatie is dan wat we met Shadowlands hebben meegemaakt.

 

 

Ondanks al deze kleine problemen kan de lancering van World of Warcraft: Dragonflight als een succes beschouwd worden. Het is moeilijk in te schatten of de uitbreiding genoeg zal zijn om World of Warcraft terug te brengen naar zijn vroegere positie als meest gespeelde MMORPG. Het is bekend dat Final Fantasy XIV een grote gemeenschap heeft en dat de spelers ervan vrij trouw zijn aan het spel, maar het is ook waar dat Blizzard spelers heeft laten wennen aan een soort achtbaanrit met World of Warcraft, waar spelers massaal komen en gaan, afhankelijk van de stand van het spel.

Hoe dan ook, als je je exemplaar van de uitbreiding nog niet hebt aangeschaft, kun je je World of Warcraft: Dragonflight PC key tegen de beste prijs met onze prijsvergelijker en begin vandaag nog te spelen.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Are you ready to travel to the Wizarding World in Hogwarts Legacy? - 62
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief