Alle personages uit Destruction Allstars

Alle personages uit Destruction Allstars

Destruction Allstars is een van die exclusieve PlayStation 5-titels die werd aangekondigd toen Sony's console deze zomer officieel werd gepresenteerd. Het is een vernietigende derbygame die je in intense gevechten met auto's tegen andere spelers zal uitspelen. Het spel gaat erom dat je probeert in leven te blijven terwijl je "kolossale hoeveelheden schade, vernieling en verwoesting veroorzaakt in bruisende arena's over de hele wereld". In Destruction Allstars kun je te voet in de competitie blijven als je voertuig wordt vernietigd.

Elk van de 16 speelbare personages in Destruction Allstars heeft unieke vaardigheden die zeer nuttig zullen zijn als ze rijden. Je kunt ze nu in actie zien in een gloednieuwe video die een aantal van de coureurs introduceert en je een blik laat werpen op hun vaardigheden. Het laten groeien van je voertuig met dodelijke pieken, het bedekken met een versterkte plaat of het genereren van geluidsgolven om je auto te beschermen tegen botsingen zijn slechts een paar voorbeelden. Als je deze vaardigheden koppelt aan agressieve rijvaardigheden heb je een zeer goede kans om een Destruction Allstars kampioen te worden.

 

 

Je zult kwetsbaarder zijn als je niet met een voertuig rijdt, maar zoals je in de video kunt zien, betekent dat niet dat je je tegenstanders niet met jouw vaardigheden en wendbare parkeerbewegingen kunt laten crashen en misschien zelfs hun voertuigen kunt stelen. Je kunt ook deelnemen aan online multiplayer-wedstrijden voor maximaal 16 spelers in Destruction Allstars als je je vaardigheid op de proef wilt stellen tegen andere mensen.

De lancering van Destruction Allstars was oorspronkelijk gepland voor november 2020, maar werd uitgesteld en nu zou het spel een van de gratis games voor PlayStation Plus-abonnees in februari worden. Er is nog geen officiële releasedatum bevestigd.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief