Koop Lies Of P

 • PC
 • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

  Het legendarische verhaal van Pinocchio neemt een nieuwe vorm aan in Lies of P. Het verhaal van de marionet die een jongen wilde worden, wordt vanuit een geheel nieuwe invalshoek bekeken in deze zielsverwante actie-RPG die je in de schoenen van Pinocchio plaatst. Je bent een marionet die alleen wakker wordt in een vreemde stad met een briefje dat je dwingt om Mr. Gepetto te vinden. Van daaruit wacht je een epische ontdekkingsreis naar je ware ik en je verleden. Maar de wereld waarin je leeft is verraderlijk en dodelijk. Zal je iemand kunnen vertrouwen of is liegen je beste optie om je droom om mens te worden te bereiken?  Lies of P speelt zich af in een duistere en corrupte wereld geïnspireerd op de Belle Epoque Era. Het spel bevat verschillende unieke spelsystemen. De manier waarop je liegt zal een diepe impact hebben op het verhaal, en aangezien Pinocchio een pop is, kan hij delen van zijn lichaam aanpassen en aanpassen om voordeel te halen in gevechten. het spel bevat ook een gedetailleerd crafting systeem waarmee je wapens kunt combineren om unieke resultaten en manieren van aanpak van gevechten te creëren.  Lies of P is een duister verhaal over het bereiken van je dromen met alle middelen en de werkelijke kosten van je diepste verlangens.

  Lees verder

  Beste prijzen voor Lies Of P

  Gebruik je CD-sleutel op Steam.

  Gebruik je PS5 PS4- of PS3-code op het Playstation Network.

  Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

  Code voor PS5, PS4 of PS3 om te activeren op Playstation Network.

  Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

   

  Als je een digitale Xbox Play Anywhere-titel hebt, kun je deze spelen op zowel Windows 10 PC als Xbox One.

  • 72 uur Vroege Toegang
  • De Grote Venigni's Handtekeningjas
  • De Grote Venigni's Bril
  • Masker gedragen door degenen die zich voorbereiden op het festival

  Opmerkingen over Lies Of P

  Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

  antwoordanswering the message of

  500 karakters over

  balbuena82
  balbuena82
  24 sep. 2023 23:32on dlcompare.es
  Lies of P está ambientado en un mundo oscuro y corrupto inspirado en la Belle Epoque. El juego presenta varios sistemas de juego únicos. La forma de mentir tendrá un profundo impacto en la historia y, como Pinocho es un muñeco, puede modificar y personalizar partes de su cuerpo para sacar ventaja en el combate.
  Lies of P speelt zich af in een duistere en corrupte wereld geïnspireerd op de Belle Epoque. Het spel bevat verschillende unieke spelsystemen. De manier waarop je liegt heeft een grote invloed op het verhaal en omdat Pinokkio een pop is, kun je delen van zijn lichaam aanpassen en aanpassen om een voordeel te behalen in gevechten.
  jlmike
  jlmike
  24 sep. 2023 17:23on dlcompare.fr
  Le jeu propose également un système d'artisanat détaillé qui permet de combiner les armes pour créer des exploits uniques et des façons de gérer les batailles.
  De game bevat ook een gedetailleerd crafting-systeem waarmee je wapens kunt combineren om unieke prestaties en manieren om gevechten te beheersen te creëren.
  laviv42
  laviv42
  24 sep. 2023 12:35on dlcompare.fr
  Après Elden Ring qui est juste parfait, hâte de faire un nouveau Souls liké et Lies of P à l'air d'avoir beaucoup de qualités
  Na Elden Ring, die gewoon perfect is, kan ik niet wachten om een nieuwe Souls-liké te maken, en Lies of P ziet eruit alsof er veel in zit!
  @m1kym1k3
  @m1kym1k3
  24 sep. 2023 00:13on dlcompare.fr
  Sublime nouveau game de soulslike qui fait une très bonne entrée en la matière en s'inspirant des divers games existant en la matière et arrive à créer sa propre atmosphère. Très prenant après la 1° heure de jeu qu'il faut absolument passer pour renter dans la vraie difficulté !
  Een subliem nieuw souls-achtig spel dat een zeer goede entree in het veld maakt door inspiratie te putten uit de verschillende bestaande spellen in het veld en erin slaagt zijn eigen sfeer te creëren. Zeer verslavend na het eerste uur spelen, waar je absoluut doorheen moet om in de echte moeilijkheidsgraad te komen!
  Mister_RS
  Mister_RS
  23 sep. 2023 18:19on dlcompare.fr
  Un concurrent surprise de la série des Souls, avec un univers très original et une direction artistique innovante, un excellente surprise de cette rentrée 2023
  Een verrassende concurrent voor de Souls-serie, met een zeer origineel universum en vernieuwende artistieke richting, een uitstekende verrassing voor het herfstseizoen van 2023.
  noar
  noar
  22 sep. 2023 10:40on dlcompare.fr
  Une ambiance steampunk très intéressante, on a pas trop vu de gameplay pour l'instant mais j'espère que ça atteindra le niveau de la qualité visuelle du jeu.
  Een zeer interessante steampunk-sfeer, we hebben nog niet al te veel gameplay gezien, maar ik hoop dat het hetzelfde niveau haalt als de visuele kwaliteit van het spel.
  -Neko-
  -Neko-
  22 sep. 2023 10:21on dlcompare.it
  Lies of P è ambientato in un mondo oscuro e corrotto ispirato alla Belle Epoque. Il gioco presenta diversi sistemi di gioco unici. Il modo in cui mentire avrà un impatto profondo sulla storia e, poiché Pinocchio è una bambola, può modificare e personalizzare parti del suo corpo per trarne vantaggio in combattimento.
  Lies of P speelt zich af in een duistere en corrupte wereld geïnspireerd op de Belle Epoque. Het spel bevat verschillende unieke spelsystemen. De manier waarop hij liegt heeft een grote invloed op het verhaal en omdat Pinokkio een pop is, kan hij delen van zijn lichaam aanpassen en aanpassen om er voordeel uit te halen in gevechten.
  Mr_Crayn
  Mr_Crayn
  22 sep. 2023 10:16on dlcompare.it
  La leggendaria storia di Pinocchio prende una nuova forma in Lies of P. La storia del burattino che voleva diventare un ragazzo è vista da un punto di vista completamente nuovo in questo gioco di ruolo-azione
  Het legendarische verhaal van Pinokkio neemt een nieuwe vorm aan in Lies of P. Het verhaal van de pop die een jongen wilde worden, wordt vanuit een compleet nieuw gezichtspunt bekeken in dit role-playing actiespel.
  650c7c0037b2f@floppan
  650c7c0037b2f@floppan
  21 sep. 2023 19:28on dlcompare.es
  Mi primera vez en un juego de este estilo aunque frustre su dificultad se aprecia y tiene unos buenos graficos solo creo que deberían ser un poco mas intuitivos con las mecánicas.
  Mijn eerste keer in een spel van deze stijl, hoewel frustrerend de moeilijkheid wordt gewaardeerd en heeft goede graphics Ik denk alleen dat ze een beetje meer intuïtief met de mechanica.
  Zunny
  Zunny
  21 sep. 2023 18:47on dlcompare.es
  El juego está bien hecho, siendo el mejor fuera de la serie Souls de FromSoftware. Tiene buen rendimiento, gráficos y sonido. La variedad de enemigos es suficiente y la construcción de armas es divertida. Sin embargo, es un poco lineal y carece de exploración. No hay áreas o jefes ocultos.
  Het spel is goed gemaakt en is het beste buiten de Souls-serie van FromSoftware. De prestaties, de graphics en het geluid zijn goed. De verscheidenheid aan vijanden is voldoende en het bouwen van wapens is leuk. Het is echter een beetje lineair en mist verkenning. Er zijn geen verborgen gebieden of eindbazen.
  Laat meer reacties zien
  Reward Event Immerse yourself in the war-torn universe of Warhammer 40,000: Rogue - 100
  • Technische informatie

  • Officiële website : Lies Of P
  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen , Vertelling
  • Uitgever : NEOWIZ
  • Ontwikkelaar : NEOWIZ
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 18 september 2023
  • Systeemvereisten
   • Minimaal
   • OS : Windows 10 (64-bits)
   • CPU : Core i3-6300 / Ryzen 3 1200
   • RAM : 8 GB
   • GPU : GeForce GTX 1050 Ti / Radeon RX 560
   • Opslagruimte : 50 GB
   • Aanbevolen
   • OS : Windows 10 64bit
   • CPU : Core i3-6300 / Ryzen 5 3600
   • RAM : 16 GB
   • GPU : GeForce RTX 2060 / Radeon RX 6700
   • Opslagruimte : 50 GB
  DLCompare Extension
  Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

  Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief