Eneba COM
 
 

Total War: WARHAMMER III

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Vecht voor mensen of daemonen in het nieuwste deel van de befaamde Total war serie, Total War: WARHAMMER III. Ver voorbij de grenzen van deze werkelijkheid ligt het Rijk van Chaos, waarvan gezegd wordt dat het de bron is van alle magie. Het is een verschrikkelijke, demonische plek, die onderdak biedt aan vier facties onder kwaadaardige goden: Nurgle de pestgodheid, Slaanesh de god van het genot, Tzeentech de wisselaar van wegen, en Khorne de bloedgod. Elk van deze duistere heren beraamt plannen om uit het Rijk van Chaos te ontsnappen en de sterfelijke wereld te corrumperen. Maar ze worden in toom gehouden door de menselijke beschavingen van Kislev en het rijk van Groot Cathay. Elk van hen zal het Rijk van Chaos binnendringen, de strijd naar de daemonen voeren, en hopelijk het einde van de wereld voorkomen. En door dit alles heen wacht een mysterieuze derde kracht in de coulissen. De vraag is: aan welke kant kies jij?



    Total War: WARHAMMER III zal dezelfde mechanieken bevatten als de vorige spellen. De campagnemodus is turn-based en laat je legers rondschuiven op een kaart over land, terwijl je je territoria beheert. In gevechten voer je het bevel over legers in real-time, waarbij je bevelen geeft om aan te vallen, te verdedigen en terug te trekken als dat nodig is. Vecht tegen AI-gecontroleerde facties in de single-player campaign mode, of neem het op tegen echte spelers in de multiplayer mode. Als bonus hebben degenen die de rassen uit de vorige twee spellen al bezitten ze klaar voor gebruik in de multiplayer.



    Het Rijk van Chaos wacht op hen die zijn gevaren willen trotseren. Word jij zijn veroveraar of zijn slachtoffer?

    Lees verder

    Beste prijzen voor Total War WARHAMMER 3

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Download jouw spel gratis via de verkoper of uitgever.

    Opmerkingen over Total War: WARHAMMER III

    Reign
    Reign
    23 feb. 2022 03:37on dlcompare.fr
    Le jeu est cool, mais le fait qu'il soit protégé par Denuvo rend les performances in game vraiment boiteuses...
    Het spel is cool, maar het feit dat het beschermd is door Denuvo maakt de in-game prestaties echt kreupel...
    Jumalien
    Jumalien
    15 feb. 2022 14:01on dlcompare.fr
    OOOHhhh sa a l'air ouf ! Apparement on pourra jouer plusieurs factions, les graphismes ont l'air dingue j'epère qu'il y aura du choix et de la diversité et surtout une campagne qui vaut le coup et un multi bien buildé ! Hâte d"y jouer !
    OOOHhhh het ziet er geweldig uit! Blijkbaar zullen we verschillende facties kunnen spelen, de graphics zien er geweldig uit, ik hoop dat er wat keuze en diversiteit zal zijn, en bovenal een campagne die de moeite waard is om te spelen en een goed opgebouwde multiplayer! Ik kan niet wachten om het te spelen!
    620b79a37be12@dorcus dimitri
    620b79a37be12@dorcus dimitri
    15 feb. 2022 11:10on dlcompare.fr
    Je l'ai découvert à partir du jeu totalement par hasard et j'ai kiffé ! J'espère que ce dernier sera tout aussi plaisant et plein de nouvelles fonctionnalités :)
    Ik ontdekte het van het spel totaal per toeval en ik vond het geweldig! Ik hoop dat deze net zo leuk zal zijn en vol met nieuwe functies :)
    Ug0Kun
    Ug0Kun
    14 feb. 2022 09:02on dlcompare.fr
    je connais la licence et ca fait 2 mois que je suis les gameplays et les trailers sur youtube je pense que ce sera un jeu qui viellera aussi bien que le 1 et 2. En gros cette trilogie sera encré dans l'histoire du jeu vidéo et une masterclass dans la catégorie stratégie
    Ik ken de licentie en ik volg de gameplays en trailers al 2 maanden op youtube. Ik denk dat dit een spel wordt dat het net zo goed zal doen als 1 en 2. In principe zal deze trilogie worden geïnkt in de geschiedenis van video games en een masterclass in de categorie strategie
    Ug0Kun
    Ug0Kun
    14 feb. 2022 08:55on dlcompare.fr
    Une série unique en son genre, cette trilogie va être encrée maintenant dans l'histoire du jeu vidéo. Hâte de pouvoir y jouer avec mes copains manu maxime et séas
    Deze trilogie, een unieke reeks, zal nu in de geschiedenis van de videospelletjes worden gegrift. Ik kan niet wachten om het te spelen met mijn vrienden Manu Maxime en Séas.
    fdqsdfffdsfsf
    fdqsdfffdsfsf
    12 feb. 2022 11:24on dlcompare.fr
    Fan de licences total war et warhammer, me suis déja régaler avec les deux premiers opus me tarde celui ci
    Fan van Total War en Warhammer licenties, heb al genoten van de eerste twee opusen, kan niet wachten op deze
    DilithaRansara
    DilithaRansara
    11 feb. 2022 04:33on dlcompare.com
    Already pre-purchased it and I must tell you that like every other warhammer game, I'm completely sure this will be a masterpiece.
    Ik heb het al voorgekocht en ik moet u zeggen dat ik er, net als elk ander Warhammer-spel, volkomen zeker van ben dat dit een meesterwerk zal worden.
    gennyshark
    gennyshark
    9 feb. 2022 13:58on dlcompare.com
    Total War: WARHAMMER II is a strategy game of titanic proportions. As in the previous episode, we must lead one of the five imperious Races from Warhammer Fantasy Battles and embark on a campaign of conquest to save or destroy the New World. We will enjoy hundreds of hours of sophisticated gameplay that combines turn-based strategy on the campaign map and titanic real-time battles on the battlefield.
    Total War: WARHAMMER II is een strategiespel van titanische proporties. Net als in de vorige aflevering moeten we een van de vijf heerszuchtige Races uit Warhammer Fantasy Battles leiden en beginnen aan een veroveringscampagne om de Nieuwe Wereld te redden of te vernietigen. We zullen genieten van honderden uren verfijnde gameplay die turn-based strategie op de campagnekaart combineert met titanische real-time gevechten op het slagveld.
    Ellune
    Ellune
    9 feb. 2022 08:38on dlcompare.fr
    Toujours voulu jouer à TWW sans jamais prendre le temps de le faire, hâte de mettre la main sur celui là et jouer Chaos. Des légions de Khorne, appétissant !
    Altijd al TWW willen spelen maar nooit de tijd voor genomen, kan niet wachten om deze in mijn handen te krijgen en Chaos te spelen. Legioenen van Khorne, om van te watertanden!
    Luiser
    Luiser
    9 feb. 2022 01:20on dlcompare.es
    Despues de verlo durante 1 semana en twitch, me parece uno de los mejores juegos, a nivel grafico luce maravilloso, jugabilidad muy buena, se echa de menos ciertas cosillas, pero aun asi es un maravilloso juego.
    Na 1 week op twitch gekeken te hebben, vind ik het een van de beste games, graphics zien er prachtig uit, gameplay erg goed, het mist wat dingen, maar toch een prachtig spel.
    Laat meer reacties zien
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief