Instant Gaming EU
 
 

Alles wat je moet weten over Lethal Company - De Hopping Update

Alles wat je moet weten over Lethal Company - De Hopping Update

Lethal Company is nog steeds de meest aandachttrekkende online co-op horrorgame sinds de lancering. Lethal Company, gemaakt door Zeekerss, is erg populair geworden door de innovatieve gameplay, waarin elementen van horror en humor worden gecombineerd. Het spel werd lovend ontvangen op het online verkooppunt Steam, stond bovenaan de Global Top Seller-lijst van het platform en bereikte 100.000 gelijktijdige spelers in november 2023. De populariteit wordt toegeschreven aan sociale media en vergeleken met soortgelijke horrorgames zoals Phasmophobia of Content Warning.

Sinds de release van de v47 patch op 9 januari 2024 is er niet veel nieuws meer geweest van Zeekerss, behalve de aankondiging dat de nieuwste update, v50, wordt getest en momenteel in publieke bèta is. Na een lange periode heeft Zeekerss eindelijk de nieuwste update voor Lethal Company onthuld, v50, getiteld The Hopping Update:

 

"Hi, it's been a long time, but at long last I have another lethal update to bring you! I hope you'll forgive me for suggesting in a previous post here that lethal updates would be somewhat regular and predictable--that was a bit naïve of me. Sorry, I'm just not working like I have a quota, because that would be ironic." - Zeekerss, zei in zijn post op Steam.

 

 

Nieuwe content

Deze nieuwste update voor het spel bevat:

 •  Een nieuwe bosmaan, Adamance.
 •  Herwerkte buitenkant van Dine's.
 •  Twee nieuwe buitenentiteiten en één nieuwe binnenentiteit.
 •  Toevoeging van gooibare paaseieren.
 •  Twee nieuwe pakken in de draaiende winkel, plus een discobal.
 •  Grotere snelheid bij het afdalen van hellingen.
 •  Introductie van een nieuw gevaar/val binnenshuis.
 •  En nog veel meer veranderingen, waarover je hier kunt lezen.

Nieuwe manen

Laten we het eerst hebben over de nieuwe maan, 20-Adamance. Adamance is een vrije maan die is toegevoegd in versie 50. Het is een van de drie tussenliggende manen, samen met Offense en March. Ondanks de risicoclassificatie "B" is deze maan aanzienlijk gevaarlijker dan Experimentation.

Adamance heeft een boslandschap, vergelijkbaar met dat van Vow en March, met veel roodbladige bomen op het oppervlak. Een belangrijk verschil met andere bosmanen is echter het steile terrein, waar je voorzichtig doorheen moet navigeren.

Deze maan had een zeer hoog schrootpercentage in de publieke bètaversie, oplopend tot 1200, maar dit werd snel verlaagd. Hoewel het schrootpercentage op Adamance is aangepast, blijft het relatief stabiel, waardoor het een nieuwe optie is voor ervaren spelers om hun quota's te verhogen.

Adamance is eigenlijk niet de enige maan die is toegevoegd in deze update, ik zal je een geheim verklappen: er zijn eigenlijk nog twee andere manen. De locatie van deze manen is in eerste instantie echter verborgen voor werknemers, omdat ze niet op de Terminal staan. Hun locaties moeten eerst worden ontcijferd via logbestanden in het spel.

Nieuwe entiteiten

 • Oude Vogel: Deze humanoïde, mech-achtige entiteiten verschijnen vaak op twee van de verborgen manen. Ze verschijnen als lange, lopende robots met een grote schijnwerper op hun hoofd. Deze entiteiten zijn oorspronkelijk gebouwd als oorlogswapens en zijn bewapend met afstandswapens. Hun vermogen om te vliegen en verschillende offensieve mogelijkheden maken van de Oude Vogel een gevaarlijke bedreiging voor werknemers als ze actief zijn.
 •  Butler: Deze humanoïde entiteiten zwerven regelmatig door de gangen van verschillende locaties. Hoewel ze op het eerste gezicht ongevaarlijk lijken, wordt hun ware aard onthuld als een werknemer alleen in hun buurt is.
 •  Tulpenslang: Dit zijn entiteiten die overdag actief zijn en werknemers niet direct schade toebrengen, maar ze kunnen zich aan hen vastgrijpen en vliegen hen ongeveer 10 seconden de lucht in voordat ze stoppen, wat valschade kan veroorzaken. Als een werknemer wordt gegrepen door de Tulpenslang, kunnen ze de vlucht besturen alsof ze een Jetpack gebruiken.

En er is nog veel meer te ontdekken in The Hopping Update. Zeekerss verklaarde ook dat hij in de volgende update meer wezens wil toevoegen, zowel buiten als binnen, en hij zal zich waarschijnlijk een tijdje wat minder richten op end-game content.

Lethal Company v50 - The Hopping Update is nu uit op Steam en heeft overweldigend positieve feedback ontvangen van spelers. Het spel is perfect voor liefhebbers van horrorgames of mensen die op zoek zijn naar een geweldige ervaring met vrienden. En zoals altijd is onze prijsvergelijker de beste manier om Lethal Company voor de beste prijs te kopen.

 • Categorieën : Actie , Avontuur
 • Uitgever : Zeekerss
 • Ontwikkelaar : Zeekerss
 • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
 • Verschijningsdatum : 23 oktober 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief