Instant Gaming EU
 
 

Among the Sleep is deze week gratis in de Epic Games Store

Among the Sleep is deze week gratis in de Epic Games Store

Het is de griezeligste tijd van het jaar, en wat is een betere manier om dat te vieren dan weer een angstaanjagend spel gratis te krijgen. Het survival horror spel Among the Sleep is nu gratis verkrijgbaar in de Epic Games Store. Het is alleen beschikbaar van 21 okt. tot 28 okt., dus grijp het als het er is. 

Specifiek is het gratis spel van deze week Among the Sleep Enhanced Edition. Deze nieuwe versie bevat verbeterde graphics, een geïntegreerd digitaal artbook en soundtrack, een set pyjama's voor je personage om te dragen, verbeterde puzzels en gameplay, extra dialoog om het verhaal te versterken, een speelbare proloog, en een nieuw level waar je wat geknipte inhoud, concept art, en materiaal van achter de schermen kunt verkennen. Bekijk nu de trailer.

 

 

Among the Sleep is een first-person horrorgame met een unieke kijk: in plaats van een bekwame held neem je het standpunt in van een peuter, een weerloos kind dat door je moeder zonder toezicht is achtergelaten. Je wordt wakker van wat vreemde geluiden midden in de nacht, waardoor je in een duister rijk dwaalt dat lijkt op een verdraaide versie van Alice in Wonderland. Er zijn geen gevechten; de gruwel komt terwijl je deze sfeervolle wereld verkent die op je huis lijkt. 

Je enige metgezel is Teddy, een kleine pratende beer die je advies en morele steun geeft. Als je hem omhelst, licht hij op om je de middelen te verschaffen om in de duisternis te navigeren. Met zijn hulp vind je voorwerpen, los je puzzels op en baan je je een weg door de doolhofachtige begrenzingen van deze wereld, ook al word je achtervolgd door een kwaadaardig wezen dat lijkt op een lange, angstaanjagende vrouw. 

Among the Sleep wordt geprezen om zijn diepe verhaal en emotionele onthullingen en zijn griezelige sfeer die aansluit bij kinderangsten: duisternis, vreemde geluiden, verdwalen, en monsters in de kast. 

 

 

Among the Sleep is gratis van 21 tot 28 okt. Blijf op de hoogte voor meer gratis spellen. Neem ook even de tijd om goedkope prijzen voor andere horrorgames te bekijken met onze prijsvergelijker.

  • Officiële website : Among the Sleep
  • Categorieën : Avontuur
  • Uitgever : Krillbite Studio
  • Ontwikkelaar : Krillbite Studio
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 29 mei 2014
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief