Arizona Sunshine 2 tilt VR-gameplay naar een hoger plan

Arizona Sunshine 2 tilt VR-gameplay naar een hoger plan

Zombies afmaken is altijd beter als je het uit de eerste hand kunt ervaren en er is geen betere manier om dat vanuit de veiligheid van je huis te doen dan in VR. Arizona Sunshine 2 biedt je een nieuwe kans om het op te nemen tegen hordes razende zombies in een nieuw VR-avontuur dat echter aanvoelt dan ooit. De opvolger van Arizona Sunshine introduceert tal van nieuwe functies om het spel meeslepender en echter te maken. Vertigo Games daagt je uit om in dit FPS-avontuur opnieuw een bezoek te brengen aan een post-apocalyptisch Arizona dat wordt geteisterd door zombies.

In Arizona Sunshine 2 word je vergezeld door een nieuwe vriend. Buddy is een trouwe viervoeter die heel waardevol zal blijken te zijn tijdens het vechten tegen de zombies en het proberen te overleven. Dit is slechts een van de nieuwigheden in een spel dat voortborduurt op de beste eigenschappen van zijn voorganger om een nog spannendere ervaring te leveren. Bloed, gore en rauw geweld zijn de hoogtepunten van een gevechtssysteem waarin je een overvloed aan wapens tot je beschikking hebt om zombies te doden.

Brutale gameplay

Een nieuwe gameplayvideo die is uitgebracht door Vertigo Games geeft de fans van de serie wat inzicht in Arizona Sunshine 2.

 

 

Het beste van Arizona Sunshine 2 is dat de coöperatieve modus, die favoriet was bij de spelers in het eerste spel, terugkeert in dit deel. Dubbel zoveel mensen, dubbel zoveel plezier en dubbel zoveel duistere grappen en opmerkingen in een spel dat draait om in leven blijven en zombies een pak slaag geven.

De release van Arizona Sunshine 2 staat gepland voor 7 december op PlayStation VR 2, Meta Quest en Steam VR. Gebruik gerust onze prijsvergelijker om een goedkope Arizona Sunshine 2 Steam key te kopen en maak je klaar om deze winter gedrenkt te worden in zombiebloed.

  • Officiële website : Arizona Sunshine 2
  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Vertigo Games
  • Ontwikkelaar : Vertigo Games
  • Modus : Solo, Co-op
  • Verschijningsdatum : 7 december 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief