Axiom Verge 2 is eindelijk beschikbaar

Axiom Verge 2 is eindelijk beschikbaar

Ontwikkelaars van videospelletjes zijn nu gewend aan de verandering in hun werkwijze door de pandemie en veel spellen die vorig jaar werden uitgesteld zijn nu klaar voor een release. Het is het geval van Thomas Happ Games en Axiom Verge 2, het vervolg op de populaire Metroidvania side-scroller uit 2015 Axiom Verge. Het spel werd in 2019 aangekondigd, maar de lancering heeft een paar keer vertraging opgelopen, wat relatief normaal is gezien de omstandigheden van vorig jaar en dat een kleine indie studio het ontwikkelt. Maar aan het wachten is eindelijk een einde gekomen, en Axiom Verge 2 is eindelijk beschikbaar.

 

 

Qua gameplay lijkt Axiom Verge 2 op zijn voorganger, en het is een actiespel waarin je scenario's doorkruist waarin je vijanden doodt en vallen vermijdt. Je kunt ook een kleine drone inzetten en besturen die onbereikbare plaatsen kan bereiken en puzzels oplost om je verder te helpen. Axiom Verge 2 introduceert nieuwe vaardigheden en stelt je in staat ze ook te evolueren tot krachtiger versies. Het bevat ook een nieuw dimensie-verschuivingssysteem waarmee je bepaalde stadia in twee verschillende tijdlijnen kunt verkennen. Het spel volgt de avonturen van Indra, de mysterieuze eigenares van een wereldwijd conglomeraat, terwijl ze een alternatieve versie van de Aarde verkent, op zoek naar een antwoord op stemmen die haar lijken te roepen.

 

"Axiom Verge 2 maakt deel uit van hetzelfde verhaal als Axiom Verge 1, maar is een compleet nieuw spel: nieuwe personages, nieuwe krachten, nieuwe vijanden, en een nieuwe wereld. Je kunt het voor of na het origineel spelen."

 

Met nieuwe gameplay mechanieken maar met behoud van dezelfde eigenschappen die zijn voorganger tot een referent maakten onder de Metroidvania indie games, kun je Axiom Verge 2 op elk moment voor de beste prijs vinden in onze prijsvergelijker. Het is verkrijgbaar op Nintendo Switch en PlayStation 4 spelcomputers en pc via Epic Games Store. Een PlayStation 5 versie van het spel komt er in de toekomst ook aan.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief