Instant Gaming EU
 
 

Black Myth: Wukong heeft volgens de geruchten meer dan 80 eindbazen

Black Myth: Wukong heeft volgens de geruchten meer dan 80 eindbazen

Het is lang geleden sinds de Chinese ontwikkelaar Game Science Black Myth: Wukong voor het eerst aankondigde met een 13 minuten durende pre-alpha gameplay video op 20 augustus 2020. Binnen één dag had de video bijna 2 miljoen views op YouTube en 10 miljoen views op Bilibili. Black Myth: Wukong is een actie-rollenspel gebaseerd op de klassieke 16e-eeuwse Chinese roman Journey to the West, met gameplay die lijkt op de “Souls”-serie.

Toen Black Myth: Wukong voor het eerst werd aangekondigd, geloofden veel mensen niet eens in het bestaan van dit spel omdat de pre-alpha gameplay video van Black Myth: Wukong zulke indrukwekkende graphics en innovatieve gameplay had. Bovendien kwam het spel van een relatief onbekende Chinese ontwikkelaar, Game Science.

In 2024, na vele ontwikkelingsfasen te hebben doorlopen, heeft Black Myth: Wukong eindelijk een bevestigde releasedatum en lanceert het zelfs met volledige ray tracing en NVIDIA DLSS 3.5. Het zal niet lang meer duren voordat fans dit geweldige spel kunnen ervaren. Onlangs heeft Game Science een gloednieuwe trailer voor Black Myth: Wukong uitgebracht tijdens het WeGame Event, waardoor de verwachting onder fans nog verder is toegenomen:

 


Het meest verrassende nieuws komt echter van leaker Lunatic Ignus, die al eerder nauwkeurig details over het spel heeft gedeeld en onthulde dat Black Myth: Wukong meer dan 80 eindbazen zal hebben:

 

Volgens deze leaker belooft Black Myth: Wukong een gevarieerde gevechtservaring met meer dan 160+ vijandentypen en 80+ eindbazen. Spelers kunnen ook genieten van een New Game Plus-modus en meerdere eindes, wat de herspeelwaarde verhoogt. Black Myth: Wukong zal bovendien een iets eenvoudigere moeilijkheidsgraad hebben, wat gamers kan aantrekken die van uitdagende gameplay houden, maar de voorkeur geven aan een minder afstraffende ervaring in vergelijking met de Soulsborne-games van FromSoftware.

Hoewel de informatie die is gedeeld door leaker Lunatic Ignus erg aantrekkelijk klinkt, moet je niet vergeten dat het niet is geverifieerd. Veel mensen hebben hun scepsis geuit in de commentarensectie, waarbij vooral de bewering “160 verschillende vijandentypen” in twijfel werd getrokken. Zijn het echt 160 verschillende vijandentypen of 20 variaties van 8 vijandentypen? Misschien moeten we wachten tot het spel wordt uitgebracht om daar achter te komen.

Black Myth: Wukong verschijnt op 20 augustus voor PlayStation 5 (PS5), Xbox Series S|X en PC. Zorg ervoor dat je onze prijsvergelijker gebruikt om de beste aanbiedingen te krijgen als je Black Myth: Wukong vooruit bestelt.

  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
  • Uitgever : Game Science
  • Ontwikkelaar : Game Science
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 19 augustus 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief