Eneba COM
 
 

Black Myth: Wukong brengt een korte film uit voor Chinees Nieuwjaar

Black Myth: Wukong brengt een korte film uit voor Chinees Nieuwjaar

Black Myth: Wukong is een aankomende actie role-playing game van de Chinese ontwikkelaar Game Science, gebaseerd op de klassieke 16e-eeuwse Chinese roman Journey to the West. Het spel heeft een gameplay die lijkt op die van de "Souls"-serie. Volgens de gameplayvideo's die door de ontwikkelaar zijn onthuld, bestuurt de speler een aap die is gebaseerd op Sun Wukong, in het spel "de Voorbestemde" genoemd, om een gedurfde reis te ondernemen om de waarheid te ontdekken die verborgen ligt onder de sluier van een roemrijke legende uit het verleden.

Ter gelegenheid van het recente Chinese Nieuwjaar heeft Game Science een korte film uitgebracht met de titel "What do you see in him? | Chinese New Year Short Film by Game Science" op hun YouTube-kanaal.

 

 

De korte film vertelt het verhaal van een jonge man die zijn vriendin naar huis brengt om zijn familie te ontmoeten op de eerste dag van het Chinese Nieuwjaar. In plaats van een warm welkom wordt hij uitgescholden en bekritiseerd door zijn ouders omdat hij niet aan hun verwachtingen voldoet. Zijn vriendin daarentegen behandelt hem met grote zorg en zachtheid. Ze is niet teleurgesteld, maar troost hem en zegt dat hij zijn best heeft gedaan. Geraakt door haar genegenheid hervindt hij zijn vastberadenheid. Hij staat op tegenover zijn familie en zegt dat ze hem nog zes maanden moeten geven. In die tijd belooft hij te veranderen om aan de verwachtingen van zowel zijn ouders als zijn vriendin te voldoen. In de laatste scène zien we de vriendin een aap spotten tijdens een bergbeklimming voordat de film eindigt.

Na het zien van de korte film uitten veel mensen hun verwarring. Afgezien van het detail van de aap aan het einde, heeft de film geen duidelijk verband met het langverwachte spel Black Myth: Wukong. Sommige fans denken daar echter anders over. Zij hebben de details in het filmpje geanalyseerd en in verband gebracht met het spelproductieproces van Game Science:

On the surface, the video is about a guy who brought his girlfriend to his parents during New Year;s Eve, but I guess people have already understood it: The guy represent the developer themselves, girl represent us,the player, and the parents represent investor/Publisher and a implication of Tecent and Netease, and the guy shouted to the girl please give him 6 months, he will change... This is a really good statement of determination from the developer, to ensure us that they will continue polishing the game until its release day ( which is this summer, just half a year away from now).  Also, when facing parents' criticizsm, the son expressed his confidence, but he soon panicked about his girlfriend's (we fans and players) total support, he (the developer) fears that he cannot live up to her ( or in this case our) expectation.

@nickfan16060 - Een YouTube-gebruiker gaf als commentaar

De film toont dus de vastberadenheid van de ontwikkelaar om het beste product te leveren voor ons, de fans. Maar ze kunnen er ook niet omheen zich zorgen te maken over de hoge verwachtingen van de community. Een zorg die begrijpelijk is, aangezien dit het eerste project van Game Science is. Veel gebruikers hebben ook gereageerd op de opmerking van nickfan16060, hun medeleven betuigd aan de ontwikkelaar en gehoopt op een succesvolle release van Black Myth: Wukong over zes maanden.

Black Myth: Wukong staat gepland voor een release op 20 augustus 2024 op PC en Console. Om de beste deals te vinden voor het langverwachte Black Myth: Wukong, bekijk je de prijsvergelijker van dLcompare.

  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
  • Uitgever : Game Science
  • Ontwikkelaar : Game Science
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 20 augustus 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief