Call of the Sea lanceert vandaag op PlayStation

Call of the Sea lanceert vandaag op PlayStation

Call of the Sea is al een tijdje verkrijgbaar op andere platforms maar komt vandaag eindelijk naar de PlayStation 4 en PlayStation 5. Dit plezierige avontuur van mysterie en liefde verscheen oorspronkelijk in december 2020 op PC via GOG en Steam en op Xbox One en Xbox Series X/S, maar ontwikkelaar Raw Fury brengt nu eindelijk een versie uit voor Sony's consoles. We wisten al dat het deze maand zou komen en de lancering ervan gaat gepaard met een nieuwe video.

Call of the Sea plaatst je in de schoenen van Norah, een vrouw die lijdt aan een vreemde ziekte die haar doodt. Haar man verdween samen met zijn expeditie tijdens het verkennen van een eiland in de Stille Zuidzee. Hij was op zoek naar een manier om de mysterieuze ziekte die Norah teistert te genezen, maar nu is zij degene die hem moet redden. Norah zal een desolaat eiland moeten verkennen en raadselsloos moeten oplossen om verder te komen in dit avontuur. Call of the Sea heeft een diepgaand verhaal en heel eenvoudige maar mooie graphics, en combineert die om een spannende lichte horror ervaring te leveren die je gedurende meerdere hoofdstukken aan het scherm gekluisterd houdt. Ook al is het spel sterk geïnspireerd door de romans van H. P. Lovercraft, het is geen horrorverhaal over afdalen in waanzin, en het biedt een heel ander gezichtspunt als het erom gaat mysteries onder ogen te zien.

 

 

Call of the Sea is geprezen door critici en spelers. Ook al is het geen grote AAA titel het zal je een tijdje vermaken met een goed verhaal en veel puzzels om op te lossen met het juiste niveau van uitdaging. Zoals gewoonlijk kun je Call of the Sea tegen de allernieuwste prijs vinden door onze prijsvergelijker te bezoeken, wanneer je maar wilt.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief