You are here
We also support
 
 
 
 

Castlevania Advance Collection Nu uit

Castlevania Advance Collection Nu uit
NEWS 24 sep. 2021 15:00

Als je een van degenen bent die de Game Boy Advance serie Castlevania afleveringen nooit heeft kunnen spelen omdat je geen Game Boy bezit, dan is nu je kans. De Castlevania Advance Collection is vandaag uit in de Nintendo eShop en bundelt Castlevania: Circle of the Moon (2001), Castlevania: Harmony of Dissonance (2002), en Castlevania: Aria of Sorrow (2003). En om de koop te verzachten krijg je ook Castlevania: Dracula X (in Europa ook bekend als Vampire's Kiss). Bekijk het volgende aankondigingsfilmpje van Konami.

 

 

Dracula X was oorspronkelijk Castlevania: Rondo of Blood (1993), een Super-PC CD-ROM spel dat later in 1995 voor de PlayStation werd hermaakt. Je speelt Richter Belmont, die naar Dracula's kasteel gaat om zijn liefde Annette te redden en uiteindelijk zelf tegenover de vampierkoning komt te staan. Het vervolg is een van de meest geprezen spellen in de Castlevania serie: Symphony of the Night.

In Circle of the Moon speel je Nathan Graves, die Dracula's kasteel doorzoekt naar zijn mentor, zelfs als de vampierkoning tot leven wordt gewekt door zijn minion Camilla. Harmony of Dissonance laat je spelen als Juste Belmont, kleinzoon van Simon, op zoek naar zijn vrienden Maxim en Lydie in spiegelbeelden van Dracula's kasteel. In het laatste spel, Aria of Sorrow, probeert de nieuwe hoofdpersoon Soma Cruz de wederopstanding van Dracula te stoppen met de hulp van de raadselachtige Arikado.  

De nieuwe Castlevania Advance Collection bevat ook de mogelijkheid om de tijd terug te spoelen (handig als je een fout hebt gemaakt), quicksave functionaliteit, knoppen mapping, een kunstgalerij, een muziekspeler, en regionale versies van elk spel. De Advance Collection brengt deze Game Boy Advance spellen echt naar het moderne platform.

 

 

De Collection is verkrijgbaar voor PlayStation, Xbox, Switch, en PC. Je kunt prijzen vergelijken voor Castlevania Advance Collection op onse website. Bekijk ook de prijzen voor recente Castlevania uitgaven: Lords of Shadow, Lords of Shadow 2, en de Anniversary Collection.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief