Instant Gaming EU
 
 

Choo-Choo Charles zet je op tegen een demonische spinnentrein

Choo-Choo Charles zet je op tegen een demonische spinnentrein

Indie spellen hebben veel te bieden voor wie dapper genoeg is om ze te proberen, en één spel is toevallig opzienbarend met zijn nachtmerrie-achtige scenario. In Two Star Games' Choo-Choo Charles word je achtervolgd door een enorme, mensenetende trein met een afzichtelijk gezicht en reusachtige spinnenpoten. Je kunt de aankondigingstrailer hieronder bekijken. 

 

 

Choo-Choo Charles wordt aangekondigd als een survival horror spel dat zich afspeelt op een somber, dunbevolkt open-wereld eiland. Alle bewoners leven in angst voor Charles, behalve jij. Je speelt een treinmachinist die de demonentrein wil vernietigen, een taak die gemakkelijker gezegd dan gedaan is, want je hebt alleen een treinlocomotief gewapend met een machinegeweer. Charles is twee keer zo groot en beduidend taaier, plus zijn spinnenpoten laten hem zonder problemen over het eiland lopen. 

Om Charles te doden moet je je locomotief uitbouwen tot een ware oorlogsmachine. Daarvoor heb je de hulp nodig van dorpelingen op het eiland, want zij kunnen upgrades aan je trein geven in ruil voor het vervullen van opdrachten. Ook kun je schroot verzamelen dat verspreid ligt in de wildernis. Je kunt zo de snelheid, bepantsering en bewapening van je trein verbeteren. Als je je trein eenmaal hebt opgebouwd met voldoende vuurkracht om Charles te evenaren, moet je de demonentrein tot de dood bevechten. 

Hoewel je trein enige relatieve veiligheid biedt, moet hij op de sporen blijven, wat betekent dat je je scharrelingen te voet zult moeten doen. Helaas geeft dit Charles ruimschoots de gelegenheid je in een hinderlaag te lokken. Er gaat niets boven het gevoel terug naar je locomotief te moeten klauteren met een mensenetende spinnentrein op je hielen. 

 


Ben je dapper genoeg om het op te nemen tegen Choo-Choo Charles? Je kunt het te weten komen als het spel ergens in de lente van 2022 uitkomt. Je kunt de beste prijzen voor Choo-Choo Charles bekijken met onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief