Instant Gaming EU
 
 

Next-gen' MMO Chrono Odyssey verbaast met verbluffende beelden

Next-gen' MMO Chrono Odyssey verbaast met verbluffende beelden

De Zuid-Koreaanse ontwikkelaar NPIXEL heeft zojuist nieuws vrijgegeven over wat zij noemen hun 'next-gen' MMORPG-Chrono Odyssey is een tijdbuigend avontuur dat naar de PlayStation 5, Xbox en PC komt. Chrono Odyssey, voor het eerst aangekondigd in 2020, heeft nog geen lanceerdatum gekregen, maar NPIXEL heeft deze trailer vrijgegeven om hun zaak te bepleiten:

 

 

In een persbericht stelt Chrono Odyssey directeur Ken Kang:  “We firmly believe MMORPGs serve as gateways to unforgettable experiences and cherished memories, formed through shared adventures and challenges.”

En wat een poort is het - visueel althans. De wereld is ongelooflijk gedetailleerd en heeft een high fantasy glans die sterk doet denken aan Elden Ring. Chrono Odyssey bevat ook dynamisch weer en een omgeving die verandert met de seizoenen om een levende, ademende wereld te creëren. Bij de beelden hoort een briljante soundtrack van Resident Evil-componist Cris Velasco. Het laat de bestaande MMO's er zeker een beetje gedateerd uitzien. 

Een onwerkelijke wereld

Het spel speelt zich af in het fantasieland Setera, een wereld die bedreigd wordt door de Void. Als een van de helden die deze apocalyps probeert te stoppen, heb je de kracht gekregen om ruimte en tijd te manipuleren. Je kunt deze kracht gebruiken om naar verschillende tijdlijnen te reizen en af te rekenen met de verschillende monsters die je ongetwijfeld zult tegenkomen. Je hebt ook de macht om verschillende geheimen in de geschiedenis van Setera bloot te leggen die de sleutel tot haar redding kunnen zijn. 

Verschillende facties strijden om de controle over Setera. Eerst zijn er de Wachters, goddelijke mensen die over de wereld heersen en alles wat haar bedreigt willen uitroeien. Vervolgens is er de Leegte, een onpeilbaar niets dat alles wil veranderen in zichzelf. Dan zijn er de Wereldverhuizers, vluchtelingen van verschillende werelden die door de Leegte zijn vernietigd en die nu vechten om te overleven. De Outcasts zijn opstandige Wereldverhuizers die uit de facties zijn gegooid vanwege hun misdaden en immoreel gedrag. De Broken Ones tenslotte zijn ondode Wereldverhuizers die zijn bezweken aan de Leegte en iedereen in het zicht aanvallen.

Over het geheel genomen is Chrono Odyssey een indrukwekkend uitziende MMO en we kunnen niet wachten om te zien hoe het speelt. Het kan nog wel even duren voordat het uitkomt, maar je kunt onze prijslijst in de gaten houden voor een Chrono Odyssey PS5 sleutel.

  • Officiële website : Chrono Odyssey
  • Categorieën : Mmorpg
  • Uitgever : Npixel
  • Ontwikkelaar : Npixel
  • Modus : Solo, Multiplayer
  • Verschijningsdatum : 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief