Instant Gaming EU
 
 

DARQ is deze week gratis op de PC

DARQ is deze week gratis op de PC

Halloween is de perfecte tijd van het jaar om van horrorgames te genieten. Epic Games weet dat, en ze hebben geschikte spellen uitgekozen om deze week gratis weg te geven. Vorige week kon je je in de wereld van dromen verdiepen dankzij Among the Sleep, dat gratis verkrijgbaar was in de Epic Games Store. Deze week wordt het scenario helemaal omgegooid in DARQ, een horror avonturenspel dat dat mysterieuze universum dat we bezoeken als we slapen heel anders benadert. 

Waar gaat DARQ over?

DARQ is een psychologisch horroravontuur waarin je een jongen genaamd Lloyd vergezelt op zijn verontrustende reis over een wereld van nachtmerries. Ondanks dat hij weet dat hij droomt, kan Lloyd maar niet wakker worden uit de verschrikkelijke nachtmerrie die hij beleeft. Terwijl hij de diepere hoeken van zijn geest verkent, wordt hij opgejaagd door angstaanjagende monsters die hij koste wat kost moet ontwijken. Gelukkig kan hij met zijn bewuste geest de fysica van de wereld waarin hij gevangen zit manipuleren, en kan hij voorwerpen verplaatsen, kamers draaien, en meer. Door zijn omgeving te veranderen moet hij zien te voorkomen dat hij gepakt wordt, terwijl hij een manier zoekt om wakker te worden en te ontsnappen uit dit verwrongen droomland.

 

 

DARQ biedt je een uitdagende combinatie van puzzels die je moet oplossen om verder te komen in een duistere en meeslepende ervaring die je aan het scherm gekluisterd houdt tot je slaagt. De versie van het spel die je tot volgende week donderdag gratis kunt claimen is DARQ: Complete Edition, die ook een paar DLC bevat met extra locaties die je kunt verkennen. 

Je hoeft alleen maar naar de Epic Games Store te gaan om het spel gratis op de PC te claimen en het permanent aan je bibliotheek van spellen toe te voegen. Als je andere horrorgames tegen de beste prijs zoekt om tijdens Halloween van te genieten, kun je op elk moment spelaanbiedingen vinden in onze prijsvergelijker.

0.40€
DARQ
DARQ
  • Officiële website : DARQ
  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Unfold Games
  • Ontwikkelaar : Unfold Games
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 15 augustus 2019
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief