Kinguin HP
 
 

Days Gone lanceert op PC

Days Gone lanceert op PC
24 feb. 2021 12:00

Het lijkt erop dat we helemaal gelijk hadden toen we zeiden dat de release van Horizon Zero Dawn op PC impliceerde dat Sony zijn beleid over PlayStation-exclusieve spellen wel eens zou kunnen hebben veranderd. Een flink aantal jaren na de release op PlayStation en met een vervolg dat dit jaar zou moeten verschijnen, is Horizon Zero Dawn nog steeds een episch avontuur dat de aandacht van veel spelers heeft getrokken. Daarom hebben veel van hen zich gehaast om het spel op de PC te spelen toen het vorig jaar verscheen. Het succes ervan is waarschijnlijk wat nodig was om te bevestigen dat het lanceren op de PC van spellen die oorspronkelijk alleen op PlayStation verkrijgbaar waren niet zo'n slecht idee is. Het is dan geen wonder dat meer spellen zich bij die lijst zullen voegen, en Days Gone is zojuist aangekondigd als een van die spellen.

In een interview met CG heeft PlayStation baas Jim Ryan onthuld dat er meer PlayStation-exclusieve spellen zijn die dezelfde weg zullen volgen, en later werd aangekondigd dat Days Gone dit voorjaar ook naar de PC komt.

Ten eerste, wat betreft het regelrechte succes van de activiteit om het spel op de PC uit te brengen: mensen vonden het leuk en ze kochten het. We bekeken het ook door de lens van wat de PlayStation gemeenschap ervan vond. Er was geen massale negatieve reactie op. We gaan dus door met het nemen van missiestappen in deze richting.

Days Gone is een actie overlevingsspel dat in 2019 uitkwam. Het is een post-apocalyptisch avontuur dat je in de schoenen zet van Deacon St. John, een van de weinige overlevenden van een virusuitbraak die het grootste deel van de wereldbevolking heeft veranderd in gewelddadige en hersenloze wezens die bekend staan als Freakers. Het spel biedt je een open wereld om te verkennen terwijl je je best doet om in leven te blijven. Je bent van je vrouw afgescheiden en je bent wanhopig op zoek naar haar, maar het zal niet gemakkelijk zijn haar te vinden in een wereld vol bedreigingen. Als voormalig soldaat en premiejager moet je je vaardigheden en instinct zo goed mogelijk gebruiken om je geliefde terug te vinden.

 

 

Er is nog geen releasedatum bevestigd voor de lancering van Days Gone op de PC, maar we verwachten daarover zeer binnenkort nieuws te hebben.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Are you ready to travel to the Wizarding World in Hogwarts Legacy? - 62
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief