De Last Train Home is klaar voor vertrek

De Last Train Home is klaar voor vertrek

Ontwikkelaar Ashborne Games en uitgever THQ Nordic hebben een lanceringstrailer onthuld voor Last Train Home, dat nu wereldwijd verkrijgbaar is op PC. In dit realtime strategiespel moeten spelers beginnen aan de Odyssee van de Tsjecho-Slowaakse Legionairs naar Vladivostok, de hobbels en hindernissen trotseren terwijl ze de confrontatie aangaan met het meedogenloze Rode Leger, en ondertussen de knagende honger en de ijzige kou van Siberië overleven.

Deze odyssee is lang, afmattend en vol uitdagingen - een ware beproeving van je moed. In een mix van feitelijke gebeurtenissen met strategische gameplay en resource management moeten spelers al hun kennis en tactische inzicht inzetten om de reis van Last Train Home te overleven.

Last Train Home is ontwikkeld door Ashborne Games. Deze relatief nieuwe gamestudio heeft meegewerkt aan projecten als de Mafia-serie en Dark Train en heeft met Comanche zelfs een eigen spel geproduceerd. Nu hebben ze besloten om de lat hoger te leggen en Last Train Home uit te brengen, een RTS met verschillende iconische mechanieken die een unieke spelomgeving moet creëren.

 

 

Het spel is verdeeld in twee vormen van gameplay: tactische gevechten en treinbeheer.

Op het gebied van gevechten moet de speler zijn team het Siberische platteland laten verkennen, informatie en grondstoffen verzamelen en het uiteindelijk opnemen tegen vijanden. Tal van ontwijkende manoeuvres en tactieken kunnen ervoor zorgen dat je team wint met minimale verliezen, dus het is aan de speler om de meest efficiënte te identificeren en toe te passen.

Het andere gameplay-aspect van Last Train Home is het beheren van de faciliteiten en bemanning van je trein. Je bemanning bestaat uit individuen voordat het soldaten zijn en de speler moet iedereen veilig naar de eindbestemming brengen. Om dit te bereiken moet je je soldaten uitrusten, naar hun verhalen luisteren, hun vaardigheden en klasse verbeteren en de faciliteiten in de trein upgraden.

Met functies als crafting, exploratie en diplomatie moet je er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je soldaten goed zijn uitgerust, grondstoffen altijd in overvloed aanwezig zijn en soms je politieke dapperheid gebruiken om gevechten te vermijden en allianties te smeden. Hoe je het ook doet, je doel is om de Last Train Home veilig thuis te brengen.

Om dit te bereiken kun je de trein upgraden, nieuwe upgrades vrijspelen en de duurzaamheid van het voertuig verbeteren. Faciliteiten zoals ziekenhuizen, werkplaatsen en vrachtopslagplaatsen zijn essentieel om voor je troepen te zorgen terwijl je je organisatie op peil houdt voor toekomstige uitdagingen.

Over het geheel genomen is Last Train Home een RTS die constant afhankelijk is van de strategie van de speler om verder te komen. Als je enthousiast bent over deze dynamiek, kijk dan in onze prijsvergelijker voor de beste CD Key aanbiedingen voor Last Train Homee en zorg voor een veilige reis voor al je bemanningsleden.

  • Officiële website : Last Train Home
  • Categorieën : Strategie
  • Uitgever : THQ Nordic
  • Ontwikkelaar : Ashborne Games
  • Modus :
  • Verschijningsdatum : 28 november 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief