Instant Gaming EU
 
 

De nieuwe DLC van Sherlock Holmes Chapter One arriveert in december

De nieuwe DLC van Sherlock Holmes Chapter One arriveert in december

De avonturen van een leergierige jongeling met een gave voor deductie hebben in Sherlock Holmes Chapter One de aandacht getrokken van heel wat spelers. De prachtige graphics van het spel maken het een waar genoegen hem te vergezellen in zijn ondernemingen terwijl hij een reputatie verdient als een van de belangrijkste detectives van zijn tijd. Maar wat je echt boeit is het hele perspectief van het ontdekken van het personage voordat hij de hoofdpersoon werd van Arthur Conan Doyle's romans in 1887. Met een meer rechtlijnige aanpak van actie en middelen die bedrog, geweld en deductie omvatten tot zijn beschikking, begint deze jonge Sherlock Holmes aan een nooit eerder verteld avontuur dat hem naar het Mediterrane eiland Cordona brengt om de dood van zijn eigen moeder te onderzoeken.

 

Komende inhoud

Zoals verwacht is Sherlock Holmes Chapter One een verrukkelijke en spannende ervaring die je voortdurend in spanning houdt en je geest een tijdje bezig houdt terwijl je in de geheimen van Sherlock's verleden duikt. Maar het spel krijgt nu al extra inhoud in de vorm van DLC, en er komt nog meer. Sinds gisteren hebben alle spelers nu toegang tot een gratis DLC met nieuwe vermommingsoutfits, en volgende maand komen er nog tal van bugfixes en prestatieverbeteringen naar het spel. Maar als je echt elke druppel uit Sherlock Holmes Chapter One wilt persen, moet je de Season Pass aanschaffen, die je toegang geeft tot verschillende DLC. De eerste is al beschikbaar, en die bevat een nieuwe missie, Saints & Sinners, maar ontwikkelaar Frogwares heeft bevestigd dat de tweede, die waarschijnlijk Beyond a Joke heet, in december zal verschijnen. Het moet in 2022 gevolgd worden door Mycroft's Pride en M for Mystery, om de inhoud van de Season Pass compleet te maken.

 

 

Zoals gewoonlijk vind je de beste prijs om Sherlock Holmes Chapter One goedkoop te kopen samen met de beste videospel aanbiedingen in onze prijsvergelijker. Kijk er zeker even naar als je van plan bent een fan van de jonge Sherlock te worden.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief