De nieuwe uitbreiding van The Outer Worlds arriveert volgende week

De nieuwe uitbreiding van The Outer Worlds arriveert volgende week

De release van The Outer Worlds kwam als een heel aardige verrassing toen die in 2019 plaatsvond. De meesten van ons zijn eraan gewend dat ontwikkelaar Obsidian Entertainment aan een ander soort spellen werkt, meer bepaald aan rollenspellen. Ze zijn immers degenen achter enkele van de populairste spellen in het genre, waaronder Pillars of Eternity, Dungeon Siege III, Tyranny, en enkele andere. Maar ze zijn ook de makers van Fallout: New Vegas, dus ze hebben ook hun deskundigheid met andere genres bewezen. Het is dan ook geen wonder dat The Outer Worlds, dat beide genres combineert met verkenning en een goede verhaallijn, ondersteund door veel dialogen, een behoorlijk succes heeft ontmoet.

The Outer Worlds heeft al enkele toevoegingen gekregen die het basisspel uitbreiden met een nieuwe planeet om te verkennen. Peril on Gorgon neemt je mee naar Gorgon Asteroid om uit te zoeken wat er gebeurd is in deze voormalige wetenschappelijke buitenpost die nu lijkt te lijden onder de resultaten van jarenlange mysterieuze experimenten. De DLC voegt ook een aantal nieuwe voorwerpen en functies aan het spel toe, en we verwachten gewoon min of meer hetzelfde van de tweede en laatste uitbreiding voor The Outer Worlds, Murder on Eridanos.

 

 

In de nieuwe DLC is het je taak de moord op de beroemde actrice Halcyon Helen te onderzoeken. Met deze missie verken je de drijvende eilanden van Eridanos, een luxueus resort dat door de Rizzo corporatie wordt gerund. Iedereen zal een verdachte zijn en alleen door de nieuwe hulpmiddelen die je ter beschikking staan te gebruiken om mogelijke getuigen te ondervragen en aanwijzingen te analyseren zul je de dader van deze vreselijke misdaad kunnen vinden. Murder on Eridanos bevat ook verschillende nieuwe wapens en pantserstukken om je personage aan te passen. Natuurlijk hangt de afloop van het verhaal af van je keuzes, dus je zult voorzichtig moeten zijn bij het onderzoeken van deze misdaad.

De laatste DLC van The Outer Worlds komt volgende week woensdag beschikbaar op PC, Xbox One, en PlayStation 4. Zoals gewoonlijk kun je met onze prijsvergelijker de beste prijs vinden om het spel op elk moment te kopen.

  • Officiële website : The Outer Worlds
  • Categorieën : Rollenspellen
  • Uitgever : Private Division
  • Ontwikkelaar : Obsidian Entertainment
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 23 oktober 2020
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief