Dead Rising Deluxe Remaster brengt de iconische serie volgend najaar terug

Dead Rising Deluxe Remaster brengt de iconische serie volgend najaar terug

Dead Rising is een van de eerste namen van videogames die in je opkomen als je denkt aan avonturen met een zombiethema. Capcom bracht het eerste deel van de serie uit in 2006 en het bracht fotojournalist Frank West in de schijnwerpers als wonderkind van de zombieslachters. Gevangen in een winkelcentrum dat wordt overspoeld door zombies, kan hij alles gebruiken wat hij kan vinden om de zombies op afstand te houden en te onderzoeken wat er achter hun aanval zit. Met verschillende alternatieve modi is Dead Rising een spannend avontuur dat op het punt staat terug te keren in een nieuwe vorm met Dead Rising Deluxe Remaster.

Een moderne versie

Capcom belooft de serie terug te brengen als een moderne versie gemaakt met de RE Engine. Dead Rising Deluxe Remaster krijgt verbeterde graphics, een nieuw opslagsysteem, ondersteuning voor Xbox en DualShock 4 controllers, 4K resolutie, uncapped framerate en meer. Het spel zal niet veel vernieuwingen bieden in termen van veranderingen aan het verhaal, maar het zal de fans een geweldige kans bieden om het origineel opnieuw te beleven. Natuurlijk moeten degenen die Dead Rising nog moeten ontdekken het zeker eens proberen als ze op zoek zijn naar een spannend horroravontuur.

"All of the graphics, including the characters and environments, have been renewed, and greatly improved over the original. The character's facial expressions, material textures, and blood spatter all look much more realistic. Overwhelming hordes of zombies fill the screen with completely remade graphics!"

 

 

De release van Dead Rising Deluxe Remaster staat gepland voor 19 september 2024, op PlayStation 5, Xbox Series X/S en PC via Steam. Je vindt de beste deals om Dead Rising Deluxe Remaster te pre-orderen met onze prijsvergelijker in de aanloop naar de releasedatum, maar als je al lang fan bent van de serie en oude momenten wilt herbeleven, moet je ook Dead Rising 2, Dead Rising 3 en Dead Rising 4 bekijken.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief