Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- Sweep the Board! biedt een nieuwe benadering van de franchise

Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- Sweep the Board! biedt een nieuwe benadering van de franchise

Demon Slayer, ook bekend als Kimetsu no Yaiba in Japan, is een cult mangaserie gemaakt door Koyoharu Gotouge die de avonturen volgt van Tanjiro Kamado en zijn zus Nezuko. Zij is veranderd in een demon en Tanjiro wil een demonendoder worden om haar te beschermen en te redden. Dit is het uitgangspunt van een spannend verhaal met vele afleveringen en hoofdpersonen waarvan wereldwijd meer dan 150 miljoen exemplaren in omloop zijn. Met meerdere verfilmingen en anime series is het een van de populairste manga's aller tijden en heeft het ook als inspiratie gediend voor videospellen als Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Hinokami Chronicles. SEGA pakt de serie nu echter anders aan met Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- Sweep the Board!

Geen vechtspel

Dit keer richt de Japanse ontwikkelaar zich niet op spannende gevechten tussen populaire personages uit de serie, iets wat geweldige resultaten oplevert voor andere op anime gebaseerde franchises met titels als Dragon Ball: Sparking! ZERO. In plaats daarvan is Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- Sweep the Board! een unieke combinatie van een visuele roman en een bordspel dat een unieke ervaring biedt die zich afspeelt in de wereld van de animeserie. In het spel kruip je in de huid van verschillende personages uit de Demon Slayer-serie, waaronder Tanjiro, Zenitsu, Inosuke en de negen Hashira. Ze navigeren over een bord dat veel iconische locaties voorstelt die fans erg bekend zullen voorkomen, en doen allerlei minigames.

 

 

Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- Sweep the Board! is een partygame waarmee je het plezier kunt delen met vrienden en familie. Het maakt gebruik van de unieke functies van het Nintendo Switch-systeem om spelers een vermakelijke ervaring te bieden die zich afspeelt in hun favoriete wereld. Kleurrijke graphics en eenvoudige gameplaymechanieken dragen bij aan een solide ervaring die perfect is voor de fans van de serie. Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- Sweep the Board! is verkrijgbaar op Nintendo Switch, maar er zijn vanaf vandaag ook versies verkrijgbaar voor Xbox, PlayStation en pc. Zoals gewoonlijk zijn de beste deals voor Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- Sweep the Board! CD keys gemakkelijk te vinden met onze prijsvergelijker als je deze kans om naar de wereld van Demon Slayer te reizen niet wilt missen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief