DRAGON BALL: Sparking! ZERO officiële releasedatum bekendgemaakt

DRAGON BALL: Sparking! ZERO officiële releasedatum bekendgemaakt

De meest verwachte Dragon Ball-game van het jaar, Dragon Ball: Sparking! Zero, heeft eindelijk zijn releasedatum onthuld. Sinds de aankondiging van de game vorig jaar door Bandai Namco, die wordt aangekondigd als de opvolger van de Budokai Tenkaichi-serie, en de release van twee karaktertrailers, Masters and Apprentices en Fused Warriors, hebben fans reikhalzend uitgekeken naar de officiële releasedatum. In de laatste Fused Warrior-trailer van het spel hebben we informatie gekregen dat het spel zou verschijnen op het Summer Game Fest 2024, en zoals verwacht maakte Dragon Ball: Sparking! Zero zijn opwachting met een nieuwe trailer waarin de releasedatum van het spel officieel werd aangekondigd: 11 oktober 2024, voor alle platforms.

 

 

De trailer begint met het tonen van verschillende personages uit het rooster van de game, waaronder Bardock, Majin Buu, Cell, Vegeta en Ultra Instinct Goku. We krijgen ook een glimp te zien van de verhaalmodus van het spel. Het lijkt erop dat spelers unieke gebeurtenissen kunnen meemaken die losstaan van de oorspronkelijke verhaallijn van Dragon Ball. Na de slogan "Herover nieuwe mogelijkheden" laat de trailer een scenario zien waarin spelers als Goku kunnen kiezen om samen met Piccolo te vechten in de Saiyan Saga om Gohan te redden of om alleen te vechten. De trailer onthult vervolgens wat er gebeurt als spelers ervoor kiezen om alleen te vechten: we zien Krillin verslagen en ernstig gewond, gevolgd door Goku die transformeert in een Super Saiyan om het op te nemen tegen Bardock, die in zijn Grote Aap-vorm is, wat afwijkt van het originele verhaal waarin Goku transformeert tijdens zijn gevecht met Frieza.

De trailer eindigt met preorderbonussen voor het spel. Spelers krijgen vroegtijdige toegang tot zes vechters in het spel, waaronder Gogeta en Broly met hun volledige transformaties, samen met een mysterieus, nog te onthullen personage.

Dragon Ball: Sparking! Zero verschijnt op 11 oktober 2024 voor de PC, PS5 en Xbox Series X|S. Als opvolger van het geliefde Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3 heeft Dragon Ball: Sparking! Zero veel enthousiasme losgemaakt bij de fans, die reikhalzend uitkijken naar de release. De nieuwe functies in de verhaalmodus van Dragon Ball: Sparking! Zero zien er veelbelovend uit. Als je geïnteresseerd bent in dit spel, aarzel dan niet om onze prijsvergelijker te gebruiken voor de beste aanbiedingen voor DRAGON BALL: Sparking! ZERO CD-sleutels en ervaar het spel zelf.

  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : BANDAI NAMCO Entertainment
  • Ontwikkelaar : Spike Chunsoft Co., Ltd.
  • Modus : Solo, Multiplayer
  • Verschijningsdatum : 10 oktober 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief