Kinguin sept campaign COM + BG
 
 
 
 

Dream Cycle van Tomb Raider Creator's Nu In Early Access

Dream Cycle van Tomb Raider Creator's Nu In Early Access
NEWS8 sep. 2021 09:00

Een spel dat een tijdlang onder de radar vloog, Dream Cycle werd in de recente Gamescom aangekondigd voor het op 7 sept. op Steam in vroege toegang verscheen. Het geesteskind van Toby Gard (Tomb Raider, Tomb Raider: Legend, Anniversary, Underworld), Dream Cycle is weer een derde-persoons actiespel met een vrouwelijke hoofdpersoon die oude ruïnes verkent, maar de gelijkenis met Tomb Raider houdt daar op. Gard's nieuwste spel is een fantasie actie-avontuur dat zich afspeelt in een alternatieve dimensie en gebaseerd is op een boekenserie van H.P. Lovecraft. Een aankondigingstrailer werd getoond in de recente Gamescom One Night Live.

 

 

Sweet Dreams Are Made of These

Spelers kruipen in de huid van Morgan Carter, een tovenaar-in-opleiding die gevangen zit in de Dreamlands nadat hij verraden is door een familielid. Ze vindt de dimensie verwoest en vervloekt door onbekende middelen en moet de duistere bewoners ervan uitschakelen om het rijk uit zijn ellendige toestand te bevrijden. Gelukkig is Morgan geen jonkvrouw in nood: je kunt magische spreuken, illusies, valstrikken en sluipen gebruiken om haar vijanden te verslaan. Je kunt ook conventionele wapens hanteren, zoals zwaarden en bogen, en zelfs vuurwapens. Een perk systeem stelt je in staat je karakteropbouw aan te passen, net als in Skyrim. Onderweg kun je ook meer te weten komen over het verhaal van Morgan, terwijl je de middelen vindt om uit de Dreamlands te ontsnappen.

Dream Cycle is uniek omdat het een buitengewoon massieve en steeds groter wordende sandbox is. De lancering in vroege toegang belooft 10.000 unieke avonturen die de speler kan ontdekken terwijl hij elke kaarttegel doorkruist. En net als een uitdijende droomwereld komen er bij elke update nieuwe gebieden, wezens, quests, voorwerpen en biomen beschikbaar, die spelers verleiden om steeds terug te komen voor meer.

 

 

Wanneer zal Dream Cycle beschikbaar zijn?

Dream Cycle is nu uit in vroege toegang op Steam. Bezoek onze prijsvergelijker voor de beste prijzen voor Dream Cycle

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief