You are here
We also support
 
 
 
 

EA geeft DLC's weg voor Battlefield 1 en 4

EA geeft DLC's weg voor Battlefield 1 en 4
FREE GAMES 17 sep. 2021 15:00

Hier is wat troost voor het eerdere teleurstellende nieuws over de vertraging van Battlefield 2042 - EA heeft aangekondigd dat ze downloadbare inhoud voor Battlefield 1 en 4 voor een beperkte tijd gratis beschikbaar stellen. Niet slecht, als je bedenkt dat dit op de hielen zit van de Battlefield 4 Second Assault uitbreiding die vorige maand werd weggegeven. Beide DLC's richten zich op oorlogsvoering op waterbasis. Je kunt de trailers voor beide inhoud bekijken.

 

 

Het eerste weggevertje is de Battlefield 4 Naval Strike DLC. Hierin neem je de strijd mee naar de Zuid-Chinese Zeeën, waar je vecht om verovering en territorium op tropische eilanden, de stad Nansha, scheepskades, en zelfs een resort op een klif. Vijf extra wapens en twee nieuwe gadgets zijn inbegrepen: de 3-grenade 40mm 3GL en de Anti-Heli AA mijnen. Er zit ook een hovercraft bij om troepen het water te laten oversteken en amfibische aanvallen uit te voeren. 

 

 

De tweede gratis DLC is de Turning Tides DLC voor Battlefield 1. Deze grote DLC omvat strandaanvallen en zeegerelateerde conflicten. Het introduceert de Britse Royal Marines, Operation: Gallipoli, en vier nieuwe kaarten: Achi Baba, Cape Helles, Helgoland Bight, en Zeebrugge.

Ook inbegrepen zijn zeven wapens, vier gadgets, en drie voertuigen: de L-Class Destroyer, het C-Class Luchtschip, en het SK45 Kustkanon.

Deze weggevertjes zijn alleen de komende drie dagen beschikbaar, dus grijp ze nu het nog kan. Als je ze eenmaal hebt, zijn ze voorgoed van jou. Je kunt ze downloaden via de Microsoft/PlayStation website of de eigen Xbox of PlayStation winkels. 

Als je nog geen van beide basisspellen hebt, kun je kijken naar de beste spelaanbiedingen voor Battlefield 1 en Battlefield 4. Beide spellen zijn verkrijgbaar op de PC, PS4, PS3, en Xbox en zullen zeker helpen om het wachten op Battlefield 2042 te overbruggen.

 

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief