Kinguin advent rest
 
 

Koop Battlefield 4

 • PC
 • XboxOne
 • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

  Battlefield 4 is het zoveelste deel aan de Battlefield franchise van first-person-shooters. Battlefield 4 had een campagne met een aantal vreemde elementen die niet aanwezig waren in het multiplayer-gedeelte van het spel. Ten eerste waren de levels van het spel gemaakt in een sandbox-stijl, zodat je in de meeste gevallen voertuigen moest gebruiken om ze te doorkruisen. De spelers namen in Battlefield 4 de rol aan van Recker , en hij had twee speciale functies die hij kon gebruiken, de tactische verrekijker en het Engage-commando. De verrekijker werd gebruikt als een hulpmiddel dat de speler hielp bij het lokaliseren van vijanden en bevriende eenheden, het vinden van explosieven en wapenopslagplaatsen, enzovoort. Het Engage-commando wordt gebruikt om Recker's squadmates en soms andere bevriende eenheden de opdracht te geven om alle vijanden in zicht aan te vallen. Battlefield 4 had ook opdrachten waarmee je wapens voor de multiplayer kon vrijspelen als je ze had voltooid. Het multiplayer-aspect van Battlefield 4 is dezelfde formule als altijd, alleen sterk verbeterd met nieuwe toevoegingen hier en daar. Er zijn drie speelbare facties in het spel: Russia, China, en de United States. De matches zijn gemaximeerd op 64 spelers op de pc, PlayStation 4 en de Xbox One. De nieuw geherintroduceerde functie is de "Commander Mode" (die voor het laatst werd gebruikt in Battlefield 2142), die een realtime-strategiebeeld geeft aan één speler van elk team. De commandant bekijkt het gevecht door de ogen van de andere spelers en kan voertuigen en wapens inzetten om de spelers te helpen. De commandant kan ook raketaanvallen oproepen om vijandige doelen uit te schakelen. Er zijn nieuwe voertuigen toegevoegd voor de nieuwe Chinese factie, de aanpassingsopties zijn verder verbeterd, de vernietigbare omgeving is geavanceerder, de klassenpakketten zijn aangepast en over het algemeen is de gameplay van Battlefield 4 in de multiplayer enorm verbeterd ten opzichte van Battlefield 3.  Beleef alle actie van de Battlefield series met Battlefield 5, een nieuw deel dat je de Tweede Wereldoorlog laat beleven als nooit tevoren, met geweldige aanpassingsopties en opmerkelijke verbeteringen op het gebied van teammechanieken, naast andere nieuwigheden.

  Lees verder

  Beste prijzen voor Battlefield 4

  Gebruik je CD-sleutel op Steam.

  Gebruik je activeringscode om het spel te downloaden van EA App.

  Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

  Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

  Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

   

  Opmerkingen over Battlefield 4

  Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

  antwoordanswering the message of

  500 karakters over

  Blaireaux31
  Blaireaux31
  19 dec. 2021 18:56on dlcompare.fr
  Super jeux qui à un peut vielli malheureusement mais reste un grand classic
  Geweldig spel dat helaas een beetje verouderd is, maar een geweldige klassieker blijft
  bobzouz
  bobzouz
  16 mei 2014 00:51on dlcompare.fr
  j'ai laissé un avis mettant en garde les gens contre ce jeu (etant une escroquerie, une aberration videoludique) pourquoi est-elle supprimé? à quoi bon nommé cette rubrique "avis e tcommentaire, si on ne nous laisse même pas en mettre un ?
  Ik liet een recensie achter waarin ik mensen waarschuwde tegen dit spel (het is oplichterij, een videogame aberratie) Waarom is het verwijderd? Wat is het nut van deze rubriek "mening en commentaar" als we er niet eens een mogen plaatsen?
  Renoton
  Renoton
  6 dec. 2013 13:18on dlcompare.fr
  Attention l'offre de Gamehold ne concerne QUE BF3 en version limited !!!! en aucun cas BF4 Merci de corriger cela
  Attentie het aanbod van Gamehold betreft ALLEEN BF3 in gelimiteerde versie !!!! in geen geval BF4 Dank u voor het corrigeren van dit
  Romain
  Romain
  4 dec. 2013 16:46on dlcompare.fr
  C'est une extention bf4 ou bien le jeu ? Merci ;)
  Is het een uitbreiding voor Bf4 of voor het spel? Bedankt ;)
  Duclermortier Jérôme
  Duclermortier Jérôme
  27 sep. 2013 11:28on dlcompare.fr
  Il est normal que certaine préco ne contiennent pas l’extension China Rising car ce ne sont pas des préco officiel.
  Het is normaal dat sommige preco's de China Rising extensie niet bevatten omdat het geen officiële preco's zijn.
  dLcompare
  dLcompare
  19 sep. 2013 03:04on dlcompare.fr
  <blockquote><a href="#comment4893">AnGeLi0R wrote:</a> Salut, Certains sites précisent que China Rising n'est pas compris. Pourtant, comme le dit mon VDD, toute préco contient l'extension. Dois-je me tourner vers la limited edition si je veux China Rising ? Merci pour vos lumières.</blockquote> Salut AnGeLi0R, Oui ou prendre le pack à part que certains marchands proposent !
  <blockquote><a href="#comment4893">AnGeLi0R wrote:</a> Hoi, Sommige sites zeggen dat China Rising er niet bij zit. Maar, zoals mijn VDD zegt, elke preco bevat de extensie. Moet ik voor de gelimiteerde editie gaan als ik China Rising wil? Bedankt voor je inzichten.</blockquote> Hoi AnGeLi0R, Ja of neem het aparte pakket dat sommige dealers aanbieden!
  AnGeLi0R
  AnGeLi0R
  27 aug. 2013 15:31on dlcompare.fr
  Salut, Certains sites précisent que China Rising n'est pas compris. Pourtant, comme le dit mon VDD, toute préco contient l'extension. Dois-je me tourner vers la limited edition si je veux China Rising ? Merci pour vos lumières.
  Hoi, Sommige sites zeggen dat China Rising er niet bij zit. Maar, zoals mijn VDD zegt, elke preco bevat de extensie. Moet ik voor de gelimiteerde editie gaan als ik China Rising wil? Bedankt voor je inzichten.
  Pyrael
  Pyrael
  23 aug. 2013 21:05on dlcompare.fr
  Réponse immédiate du support de cdkeys-shop.com, c'est bien en français ;) :cool:
  Onmiddellijk antwoord van cdkeys-shop.com support, het is in het Frans ;) :cool:
  Pyrael
  Pyrael
  21 aug. 2013 13:24on dlcompare.fr
  En fait si tu achète en pré order (avant le 16/09) le DLC sera immédiatement gratuit ;) J'aimerais bien me le prendre sur cdkeys-shop.com mais je ne trouve pas d'info sur la langue... J'aimerais pas me retrouver avec un BF en anglais... Et encore moins en Japonais x)
  In feite, als je in pre-order koopt (voor 16/09) zal de DLC onmiddellijk gratis zijn ;) Ik zou hem graag op cdkeys-shop.com willen kopen, maar ik kan geen info vinden over de taal... Ik wil geen BF in het Engels krijgen... En nog minder in het Japans x)
  T4rtiflette
  T4rtiflette
  2 aug. 2013 18:29on dlcompare.fr
  <blockquote><a href="#comment4588">BL wrote:</a> Bonjour Tous ces liens vers un achat BF4 que vous proposez tiennent-ils compte de l'offre China Rising inclus ? Merci</blockquote> Il suffit de regarder si il y a le logo Bonus/Limiter/deluxe sur les offres et d'aller verifier directement sur les sites.
  <blockquote><a href="#comment4588">BL wrote:</a> Hallo Houden al deze links naar een BF4 aankoop die je voorstelt rekening met de China Rising aanbieding inbegrepen? Bedankt</blockquote> Zoek gewoon naar het Bonus/Limit/Deluxe logo op de aanbiedingen en ga direct op de sites kijken.
  Laat meer reacties zien
  Dompel jezelf onder in de wereld van Stargate: Timekeepers, waar strategie en mysterie samenkomen in epische gevechten. Klaar voor de tijdmissie? De poorten roepen.
  • Technische informatie

  • Officiële website : Battlefield 4
  • Categorieën : Actie , First-Person Shooter , Militair
  • Uitgever : Electronic Arts
  • Ontwikkelaar : DICE
  • Modus : Solo, Multiplayer
  • Verschijningsdatum : 11 juni 2020
  • Systeemvereisten
   • Minimaal
   • OS : Vista / 7 / 8
   • CPU : Core 2 DUO 2.4 GHz, Athlon X2 2.8 GHz
   • RAM : 4 GB
   • GPU : GeForce 8800GT, Radeon HD3870
   • Opslagruimte : 30 GB
  • Leeftijdsclassificatie
  • PEGI 18
  DLCompare Extension
  Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

  Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief