Instant Gaming EU
 
 

De Elder Scrolls-franchise krijgt de grootste uitverkoop van het jaar op Steam

De Elder Scrolls-franchise krijgt de grootste uitverkoop van het jaar op Steam

Tenzij je de afgelopen twintig jaar onder een steen hebt geleefd, moet je minstens één keer van deze franchise hebben gehoord. The Elder Scrolls is een zeer populaire en veelgeprezen serie actie-rollenspellen met een open fantasiewereld die voornamelijk worden ontwikkeld door Bethesda Game Studios en uitgegeven door Bethesda Softworks. De serie heeft een grote invloed gehad op het RPG-genre en biedt spelers enorme, meeslepende werelden vol rijke verhalen en eindeloze mogelijkheden voor avontuur. Of je nu de ijzige toendra's van Skyrim of de vulkanische landschappen van Morrowind verkent, de serie belooft een unieke en boeiende ervaring voor alle soorten spelers. Maar dat wist je al, toch?

Speel epische avonturen vrij tegen onverslaanbare prijzen!

Als je de kans niet hebt gehad, maak je dan geen zorgen, nu is het perfecte moment om in het Elder Scrolls-universum te duiken! Verken Tamriel met kortingen op The Elder Scrolls Online, Morrowind, Oblivion, Skyrim, Redguard en Battlespire in deze grootste jaarlijkse uitverkoop van de serie. Dompel je van 23 tot 30 mei onder in epische quests en legendarische werelden!

 • Elder Scrolls Online (ESO): Ga op een groots avontuur door het uitgestrekte continent Tamriel. Kies je alliantie, verken een werkelijk unieke wereld en onthul de geheimen van Tamriel door middel van een ingewikkeld, meeslepend verhaal dat wordt verteld in het basisspel en de uitbreidingen (hoofdstukken) van ESO. Allemaal geschikt voor nieuwe of bestaande spelers, of je nu alleen of met vrienden wilt spelen.
 • Morrowind: Keer terug naar het eiland Vvardenfell, waar je de mysterieuze Dark Elves tegenkomt, vulkanische landschappen verkent en eeuwenoude profetieën ontdekt. Morrowind is een nostalgische reis voor fans van de serie, vol memorabele missies en unieke lore.
 • Oblivion: Stap in het rijk van Cyrodiil, een land vol afwisselende landschappen, bruisende steden en verborgen geheimen. Als de Held van Kvatch verijdel je de Oblivion-crisis, sluit je mysterieuze Oblivion-poorten en kom je Daedric Princes tegen. De uitbreiding Shivering Isles voegt een grillige draai aan het avontuur toe.
 • Skyrim: Fus Ro Dah! Word de Dragonborn in de ijzige provincie Skyrim. Ga de strijd aan met draken, sluit je aan bij gildes, roep krachtige Thu'um aan en verken Noordse ruïnes. Met zijn uitgestrekte open wereld, stralende quests en gedenkwaardige personages blijft Skyrim een geliefde klassieker.
 • Redguard: Vaar naar het eiland Stros M'Kai als Cyrus, een Redguard-held. Los puzzels op, doe aan zwaardvechten en onthul de geheimen van de verloren schat van de Tiber Septim. Redguard biedt een unieke mix van actie, verkenning en verhalen vertellen.
 • Battlespire: Betreed de mysterieuze Battlespire, een oefenterrein voor keizerlijke Battlemages. Navigeer door dodelijke vallen, vecht tegen Daedra en ontrafel een kosmische samenzwering. Met zijn uitdagende gameplay en geheimzinnige magie is Battlespire ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een andere Elder Scrolls-ervaring.

Vergeet niet dat deze titels tot 80% korting krijgen tijdens de uitverkoop van 23 tot 30 mei op Steam. Ga nu, begin aan een gloednieuw avontuur of herbekijk je favoriete verhalen en personages, de keuze is aan jou. En zoals gewoonlijk kun je altijd rekenen op onze prijsvergelijker om de beste waarde uit je volgende favoriete game te halen.

 • Officiële website : TES V Skyrim
 • Categorieën : Rollenspellen
 • Uitgever : Bethesda Softworks
 • Ontwikkelaar : Bethesda Softworks
 • Modus : Solo
 • Verschijningsdatum : 10 november 2011
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief