Koop The Elder Scrolls Online

 • PC
 • PS4
 • XboxOne
 • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

The Elder Scrolls Online is het eerste multiplayer online spel van een van de beroemdste fantasy role-playing saga's aller tijden. Bethesda Software creëerde The Elder Scrolls: Arena in 1994 en legde daarmee de basis voor een reeks games met een enorme open wereld en een ongelooflijke mate van vrijheid tijdens de gameplay, waarvan de populariteit zijn hoogtepunt zou bereiken met de release in 2011 van The Elder Scrolls V: Skyrim, een waar meesterwerk.Het verhaal van The Elder Scrolls: Online verhaal speelt zich duizend jaar voor de gebeurtenissen in Skyrim. De wereld van Nirn is in chaos. Terwijl de Daedra, nachtmerrieachtige wezens uit het vlak van Oblivion onder leiding van hun prins Molag Bal, steeds meer invasies uitvoeren, bevindt het continent Tamriel zich midden in een woedende strijd om de controle over de Keizerlijke Stad Cyrodiil en de Robijnen Troon.Er zijn drie allianties gevormd tussen de rassen van Tamriel:The Daggerfall Covenant omvat Bretons, Orcs en Redguards, de drie rassen van Noordwest-Tamriel, onder het bevel van High King Emeric, die regeert vanuit Waycrest in High Rock.Bretons zijn mensen van elvenafkomst die een aangeboren vermogen tot magie en diplomatie bezitten.Redguards van Hammerfell zijn geboren voor oorlog. Een eervol ras van atletische krijgers met sterke tradities, afkomstig uit de Alik'r woestijn.Orcs van Orsinium zijn de beste smeden in Tamriel en groeien in een cultuur waar je kracht beslist over je lot en je positie in de samenleving.

The Aldmeri Dominion , gevormd door High Elves, Wood Elves en Khajiit en verenigd door koningin Ayreen, streeft ernaar de controle over Cyrodiil van Zuidwest Tamriel over te nemen.High Elves van Altmer zijn de oorspronkelijke kolonisten van Tamriel. Krachtige magiërs en krijgers en een van de oudste rassen van Nirn.Wood Elves zijn bosbewoners uit de regio Valenwood. Deskundige jagers en vaardige dieven.The Khajiit is een katachtig ras van sterke krijgers met een voorkeur voor slagwapens dat koningin Ayreen dient.

The Ebonheart Pact is een ongelijksoortig amalgaam van drie rassen uit Oost-Tamriel die vroeger vijanden waren, ontstaan na de invasie van de Akaviri en vastbesloten het keizerrijk te verslaan om hun onafhankelijkheid te behouden.Dark Elves van Morrowind, een gehard ras met een grote affiniteit voor magie.Nords zijn een woest ras van geboren krijgers en wapenmeesters.Argonians zijn een ras van hagedismannen met ongelooflijke vaardigheden in guerrillatactieken die onder hun gelederen de beste verkenners en schermvechters tellen.

Vier verschillende klassen zijn beschikbaar en elk van hen heeft toegang tot drie verschillende vaardigheidsbomen die zich richten op verschillende aspecten van de gameplay zoals helen, tanken of schade aanrichten.The Dragon Knight is een close combat vechter die de kracht van vuur hanteert en draconische vaardigheden heeft. Hij heeft toegang tot drie vaardigheidslijnen:
 • Ardent Flame gaat allemaal over het ontsteken van vijanden en het dealen van schade in de tijd.

 • Draconic Power is gericht op passieve vaardigheden die je tankvaardigheden een boost zullen geven.

 • Earthen Heart lijn biedt ondersteunende vaardigheden om je bondgenoten een boost te geven.

The Sorcerer is een lange-afstands spellcaster die elementaire en oerkrachten commandeert om zijn bevelen uit te voeren en zijn vijanden te verwoesten.
 • Storm Calling richt zich op het versterken van je gevechtscapaciteiten en het uitdelen van schokschade met elementaire bliksem.

 • Daedric Summoning staat je toe om elementaire wezens van het vlak van Oblivion op te roepen en te commanderen.

 • Dark Magic stelt je in staat om vijanden van een afstand te onderdrukken en te hinderen.

The Nightblade is een stealth klasse die in staat is om snel af te rekenen met vijanden met dodelijke aanvallen.
 • Assassination laat je toe om enorme hoeveelheden schade aan te richten en zelfs je eigen aanvalssnelheid te verhogen.

 • Shadow laat je toe vijanden te verwarren en voordeel te halen uit je stealth vaardigheid.

 • Siphoning geeft je vaardigheden om de bronnen van je vijanden uit te putten en die van jezelf aan te vullen.

The Templar is een veelzijdige klasse die meerdere rollen kan vervullen, afhankelijk van de vaardigheden die je aanneemt.
 • Aedric Spear laat je area effect damage doen en heeft enkele passieve vaardigheden om schade op te vangen die heel nuttig zullen zijn als je wilt tanken.

 • Dawn’s Wrath is een skill tree met abilities om zowel schade aan te richten als vrienden te ondersteunen door crowd control.

 • Restoring Light geeft je toegang tot de meest krachtige healing skills.

De vaardigheden die je krijgt zijn niet alleen bepaald door je klasse. Je hebt toegang tot andere vaardigheden afhankelijk van het wapen dat je gebruikt, de wapenrusting die je draagt, je ras, de gilde waartoe je behoort of zelfs of je in een weerwolf of een vampier bent veranderd.Zoals een goede MMORPG, zul je in staat zijn om grondstoffen te verzamelen en je eigen items te maken door middel van een reeks van handel vaardigheden die Alchemie, Smeden, Kleding, Betoveren, Provisioning, en Houtbewerking omvatten.Adembenemende omgevingen en een enorme open en levensechte wereld wachten op je in The Elder Scrolls Online. En als je moe bent van het verkennen en avonturieren kun je deelnemen aan massale PvP gevechten tussen de allianties.The Elder Scrolls Online heeft alle kenmerken om de beste fantasy MMORPG van het jaar te worden.

Lees verder

Beste prijzen voor The Elder Scrolls Online

  Opmerkingen over The Elder Scrolls Online

  Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

  antwoordanswering the message of

  500 karakters over

  Yannick
  Yannick
  17 mrt. 2014 18:27on dlcompare.fr
  J'ai pré-commandé Elder Scroll Online sur le site, normalement sur un site classique, la clé d'accès anticipé est envoyé immédiatement, et la clé du jeu "normale" est envoyé quelques jours avant la sortie. Je n'ai pas reçu la clé d'accès anticipé, et en contactant le support ils me disent qu'ils me l'enverront le 30/03. J'ai un peu peur de ne jamais recevoir mes clés ... J'espère que le temps me donnera tort.
  Ik heb Elder Scroll Online op de site gepre-orderd, normaal wordt op een klassieke site de early access key onmiddellijk opgestuurd, en de "normale" game key een paar dagen voor de release. Ik heb de early access key niet ontvangen, en toen ik contact opnam met de support zeiden ze dat ze het op 30/03 zullen opsturen. Ik ben een beetje bang dat ik mijn sleutels nooit zal krijgen... Ik hoop dat de tijd me ongelijk zal geven.
  SPATI jérôme
  SPATI jérôme
  8 feb. 2014 13:18on dlcompare.fr
  J'ai un imac récent sans lecteur cd dois je acheter la version uniquement téléchargeable avec clé ? Ou la version boite me permettra elle d'installer quand meme le jeu. Merci d'avance
  Ik heb een recente imac zonder cd speler moet ik de download versie kopen met een sleutel? Of kan ik met de boxed versie het spel toch installeren. Bij voorbaat dank.
  Ifrit
  Ifrit
  25 jan. 2014 19:27on dlcompare.fr
  <blockquote><a href="#comment3572">dLcompare wrote:</a> <blockquote>Serieux? wrote: <a href="#comment3569">#</a> Non mais sérieux?! La date de sortie est totalement bidon! :)</blockquote> Bonjour, Effectivement il s'agit d'une date approximative qui est amenée à évoluer. Cordialement, </blockquote> Elle est officiel, je vois pas où s'est approximatif !
  <blockquote><a href="#comment3572">dLcompare wrote:</a> <blockquote>Serieus? schreef: <a href="#comment3569">#</a> Nee, maar serieus?! De release datum is totaal nep! :)</blockquote></blockquote> Hallo, Het is inderdaad een datum bij benadering die waarschijnlijk nog zal veranderen. Hoogachtend, Het is officieel, ik zie niet waar het bij benadering is!
  skypy
  skypy
  8 aug. 2013 10:04on dlcompare.fr
  <blockquote><a href="#comment4503">TrashUtopie wrote:</a> Bonjour, pouriez vous nouss informer quand cette date de sortie seras mise à jour ? COrdialement TrashU</blockquote> Quand Bethesda donnera une date. Pour le moment aucune date n'a était annoncé mais faut bien compter mi 2014
  <blockquote><a href="#comment4503">TrashUtopie wrote:</a> Hallo, kunt u ons vertellen wanneer deze release datum zal worden bijgewerkt? Hoogachtend TrashU </blockquote> Wanneer Bethesda een datum zal geven. Op dit moment is er nog geen datum aangekondigd, maar het zou medio 2014 moeten zijn
  TrashUtopie
  TrashUtopie
  29 jun. 2013 08:46on dlcompare.fr
  Bonjour, pouriez vous nouss informer quand cette date de sortie seras mise à jour ? COrdialement TrashU
  Hallo, kunt u ons vertellen wanneer deze release datum zal worden bijgewerkt? Hoogachtend TrashU
  dLcompare
  dLcompare
  6 feb. 2013 12:49on dlcompare.fr
  <blockquote>Serieux? wrote: <a href="#comment3569">#</a> Non mais sérieux?! La date de sortie est totalement bidon! :)</blockquote> Bonjour, Effectivement il s'agit d'une date approximative qui est amenée à évoluer. Cordialement,
  <blockquote>Serieus? schreef: <a href="#comment3569">#</a> Nee, maar serieus?! De release datum is totaal nep! :)</blockquote> Hallo, Het is inderdaad een datum bij benadering die waarschijnlijk nog zal veranderen. Hoogachtend,
  Serieux?
  Serieux?
  6 feb. 2013 10:20on dlcompare.fr
  Non mais sérieux?! La date de sortie est totalement bidon! :)
  Meen je dat nou? De releasedatum is helemaal nep! :)
  Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
  • Technische informatie

  • Officiële website : The Elder Scrolls Online
  • Categorieën : Mmorpg
  • Uitgever : Bethesda Softworks
  • Ontwikkelaar : Zenimax Online Studios
  • Modus : Multiplayer
  • Verschijningsdatum : 22 mei 2017
  • Systeemvereisten
  • Leeftijdsclassificatie
  • PEGI 18
  • Buy cheapest CD keys on online shops and download jouw spel for free through the seller or editor.

    
  • Use your CD key on Steam to download jouw spel.

  • Use your PS4 jouw spel game code on the Playstation Network

  Meer informatie
  DLCompare Extension
  Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

  Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief