Eneba COM
 
 

F1 2020 krijgt een gratis testversie op consoles

F1 2020 krijgt een gratis testversie op consoles

Elk jaar krijgen we een nieuw spel dat het huidige seizoen van het grootste deel van de populaire competitie in de autosportwereld beslaat. Het gebeurt met fietsen en het gebeurt met auto's. Hoewel er een enorm scala aan spellen in het racegenre is, is de F1-serie degene die alle details van de F1-wereldkampioenschap competitie omvat. Elk nieuw spel in de serie bevat nieuwe functies die de simulatie naar een nieuw niveau tillen, waardoor de gameplay een realistische ervaring wordt die zo dichtbij is als de meeste fans van F1 zullen krijgen om in enkele van de snelste auto's ter wereld te rijden. F1 2020 is niet de uitzondering op de regel, en het omvat alle teams en racecircuits in de officiële competitie voor het huidige seizoen.

Het verbazingwekkende niveau van detail dat F1 2020 biedt, draagt bij aan het leveren van een van de meest realistische ervaringen die beschikbaar zijn in het genre als het gaat om het rijden, maar ook voor de hele ervaring van het kampioenschap en de races. Hierdoor kan het spel een beetje overweldigend zijn voor spelers die zich voor het eerst in de simulatie willen verdiepen. Het is dan ook geen verrassing dat ontwikkelaar Codemasters heeft besloten om de game gratis uit te proberen op PlayStation 4 en Xbox One. Je kunt de gratis demo vanF1 2020 al downloaden en spelen, en het geeft je toegang tot de meeste functies in het spel.

 

 

Je zult de terugkeer van de split-screen modus naar de serie kunnen ervaren. Ook wordt de F1 2020 geleverd met een reeks opties die het rijden voor nieuwkomers veel gemakkelijker maken, waaronder stuur- en remassistenten. Dit seizoen kunt u in twee nieuwe circuits racen, Zandvoort in Nederland en Hanoi in Vietnam. Met de My Team-modus kun je je eigen raceteam samenstellen om deel te nemen aan het F1-wereldkampioenschap. Natuurlijk bevat de F1 2020 een aantal extra functies zoals Carrièremodus, wekelijkse evenementen, uitdagingen voor klassieke auto's en nog veel meer.

5.49€
F1 2020
F1 2020
  • Officiële website : F1 2020
  • Categorieën : Racen , Sports
  • Uitgever : Codemasters
  • Ontwikkelaar : Codemasters
  • Modus : Solo, Multiplayer
  • Verschijningsdatum : 9 juli 2020
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief