Flashback 2 komt in november uit

Flashback 2 komt in november uit

Als je al lang videogames speelt, heb je waarschijnlijk wel eens gehoord van Flashback, een spannende platformer vol puzzels die in 1992 werd uitgebracht. Het spel volgt de avonturen van de jonge wetenschapper Conrad B. in Titan. Achtervolgd door mysterieuze vijanden en omdat hij al zijn herinneringen kwijt is, moet de hoofdpersoon op zoek naar een manier om aan de maan van Saturnus te ontsnappen en terug te keren naar de aarde. Het spel kreeg zelfs een geremasterde versie die je ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan op Steam kunt vinden. Flashback is een cultspel met veel fans, en het krijgt nu een vervolg.

Flashback 2 neemt je mee naar de 22e eeuw om Conrad B te vergezellen in een nieuw avontuur. Deze keer zal onze held proberen een dreigend onheil te stoppen dat komt in de vorm van een buitenaardse invasie die het hele zonnestelsel bedreigt. Actie aan de laars, uitdagende puzzels en een flinke dosis verkenning wachten op je in deze nieuwe kijk op de populaire sci-fi franchise. Flashback 2 brengt het universum van zijn voorganger tot leven met levendige graphics en 3D-scenario's voor een nieuw niveau van immersie. 

"In the 22nd century, the United Worlds extends throughout the Solar System, but this tranquillity is threatened by the Morph invasion led by the fearsome General Lazarus."

"In search of his lifelong friend Ian, Conrad B. Hart dives once again into a breathtaking adventure full of twists and turns and revelations with the help of his few allies, including A.I.S.H.A., his iconic AI-powered weapon!"

 

 

Het is onderweg

Een van de populairste franchises van Microids komt terug in 2023. Volgens de laatste aankondiging van de ontwikkelaar lanceert Flashback 2 in november op PlayStation, Xbox, pc en Nintendo Switch. Als je al lang fan bent van Conrad B., kun je onze prijsvergelijker gebruiken om je exemplaar van Flashback 2 goedkoop te preorderen vóór de release.

22.96€
Flashback 2
Flashback 2
  • Officiële website : Flashback 2
  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Microïds
  • Ontwikkelaar : Microïds
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 16 november 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief