FOREWARNED 1.0: Final Reckoning is nu live

FOREWARNED 1.0: Final Reckoning is nu live

FOREWARNED is een co-op survival horrorspel voor 1-4 spelers waarin jij en je vrienden op expeditie gaan in spookachtige oude Egyptische tombes. Onderzoek fenomenen, verzamel schatten, ontdek overleveringen, overleef het gevaar en verdrijf het kwaad dat in je schuilt. De game werd sinds september 2021 in Early Access uitgebracht, rond de tijd dat co-op horror games trending waren op sociale media, zoals Phasmophobia en Devour.

Je kunt ook zien dat de gameplay-loop van FOREWARNED enige overeenkomsten vertoont met Phasmophobia, met het element van het identificeren van vijanden. Het verschil is echter dat spelers, in plaats van geesten te identificeren en weg te gaan zoals in Phasmophobia, diep in oude Egyptische ruïnes moeten graven om het Mejai relikwie te vinden. Zodra spelers de Mejai hebben gevonden, moeten ze kiezen tussen ontsnappen en alle buit achterlaten of een gevaarlijk verbanningsritueel uitvoeren.

Op 25 april 2024 kondigde de ontwikkelaar van de game met veel plezier de release van een grote content update voor FOREWARNED aan, getiteld “Final Reckoning.” Deze update markeert de overgang van FOREWARNED uit Early Access naar de 1.0 release:

 

 

This is our largest update yet, featuring an all-new Mejai, new maps, tomb variations, ritual rework, and more!

Nu FOREWARNED eindelijk wordt vrijgegeven, wil de ontwikkelaar iedereen hartelijk bedanken voor hun steun en voor hun deelname aan de vroege ontwikkeling van FOREWARNED. Hier is een glimp van alle inhoud in deze update:

 •     Een compleet herwerkt ritueel met meer spanning, onvoorspelbaarheid en nieuwe mechanica.
 •     De zevende Mejai.
 •     Een nieuwe grafvariant in buitenstijl met een nieuw wezentype dat op de loer ligt.
 •     Twee nieuwe kaarten.
 •     Acht nieuwe Ushabti puzzels.
 •     Nieuw Hierodex gereedschap.
 •     Nieuwe prestaties.
 •     Nieuwe lore.
 •     Veel suggesties van de community verwerkt.
 •     Veranderingen en oplossingen voor de levenskwaliteit.
 •     En nog veel meer!

De ontwikkelaar vertelde ook dat er nog meer content in ontwikkeling is en dat dit niet het einde is van contentupdates, maar eerder de afronding van de basis van het spel.

Dit is dus nog maar het begin voor FOREWARNED. We kunnen in de toekomst nog meer updates voor het spel verwachten. Dus waar wacht je nog op? Nodig je vrienden uit en maak je klaar om diep in de oude Egyptische ruïnes te duiken om het eeuwenoude relikwie vandaag nog veilig te stellen. Zorg ervoor dat je onze prijsvergelijker gebruikt om de beste deal voor FOREWARNED te krijgen.

0.90€
FOREWARNED
FOREWARNED
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief