You are here
We also support
 
 
 
 

Frontiers update brengt nederzettingen in No Man's Sky

Frontiers update brengt nederzettingen in No Man's Sky
NEWS 1 sep. 2021 18:00

Telkens als we het over No Man's Sky hebben, heeft Hello Games een gloednieuwe update met spannende functies aan het spel toegevoegd. Het is nogal opmerkelijk dat een spel dat bij de lancering gebrandmerkt werd als een "wandelsimulator" in de loop der jaren zo gegroeid is: Het biedt nu een complete ruimteverkenningservaring met multiplayer functies en zelfs VR ondersteuning. Maar wat zeker ongewoon is, is dat de ontwikkelaar al die nieuwe functies heeft toegevoegd zonder de spelers een dubbeltje te laten betalen. Alle No Man's Sky updates tot nu toe zijn gratis. Je hoeft alleen het spel te kopen om toegang tot alles te krijgen, en dat is een verfrissende nieuwigheid in een wereld vol microtransacties, DLC, en inhoud achter betaalmuren.

In feite heeft Hello Games zojuist een nieuwe update voor No Man's Sky uitgebracht. Frontiers maakt het spel nog groter met de toevoeging van nederzettingen. Je zult voortaan kleine stadjes kunnen vinden die bruisen van het leven als je buitenaardse planeten bezoekt. Die zullen de manier waarop je de verkenning in het spel aanpakt totaal veranderen, en je de mogelijkheid geven tot een beetje sociale interactie met de bewoners. Je kunt zelfs tot Opzichter gekozen worden en ervoor kiezen ze te helpen zich tot veel grotere nederzettingen te ontwikkelen of ze tegen bedreigingen te beschermen. De Frontiers update zal de gameplay van No Man's Sky volledig veranderen, en het is waarschijnlijk de meest belangrijke toevoeging sinds het bouwen van basissen werd ingevoerd.

 

 

De Frontiers update bevat ook een flink aantal visuele verbeteringen, veel nieuwe bouwelementen voor je basis, een nieuwe seizoensexpeditie, en meer. Je kunt de hele patch notes hier bekijken als je meer details wilt. Als je No Man's Sky nog niet bezit, hoef je natuurlijk alleen maar onze prijsvergelijker te bezoeken om het spel tegen de beste prijs te vinden.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief