Futuristische FPS Severed Steel komt uit op 17 september

Futuristische FPS Severed Steel komt uit op 17 september

Vooruitlopend op de grote namen first-person shooters die dit jaar een release krijgen, lanceert Severed Steel, een hoog-octane futuristische FPS van ontwikkelaar Digerati, op 17 september. Met een volledig vernietigbare omgeving, listig acrobatisch wapenspel, en een eenarmige hoofdpersoon, belooft Severed Steel een snelle actie met een twist-je kunt je geweer nooit herladen.

 

 

Het is ongebruikelijk om een handicaped character als het spelerspersonage in een FPS spel te hebben, maar we krijgen er een met Steel, een hooggetrainde agente die vastbesloten is de megacorp EdenSys neer te halen. Haar handicap remt haar niet eens af. Geïnspireerd door spellen als Mirror’s Edge, Bulletstorm, en F.E.A.R. kan Steel onder hindernissen doorglijden, over muren rennen, door de lucht flippen, door ramen duiken, en met één hand schieten. Door de Stunt Mode in te schakelen kun je korte tijd onkwetsbaar zijn voor vijandelijk vuur. Je kunt ook de bullet time inschakelen, zodat je je headshots aan elkaar kunt rijgen. En aangezien de omgevingen in het spel allemaal op voxel gebaseerd zijn, kan alles vernietigd worden. Deuren intrappen en gaten door muren of vloeren blazen om bij vijanden te komen kan allemaal deel uitmaken van je strategie. 

Wees gewaarschuwd: één ding kun je niet doen: herladen, wat betekent dat je, als je geweer leeg is, een vuurwapen moet pakken van de dichtstbijzijnde vijand die je gedood hebt. Je moet snel je aanpak strategiseren en je aanpassen naarmate er bedreigingen opduiken. Het resultaat is een hartverscheurend, chaotisch ballet, terwijl je naar het dichtstbijzijnde wapen racet voordat je vijanden je met kogels kunnen doorzeven. 

In feite is Severed Steel, volgens ontwikkelaar Matt Larrabee, ontworpen om te speedrunning. 

 

"Wat betreft de inhoud die speedrunners naar brengen, ziet het er cool uit. Speedrun video's zien er geweldig uit. Als spelontwikkelaar wil je dat mensen inhoud over je spel maken. Dus voor mij lijkt het vanzelfsprekend."

 

 

Severed Steel verschijnt eerst op de PC, maar komt ook uit op PS4 en PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, en Nintendo Switch. Als je niet tot 17 september kunt wachten om het uit te proberen, is er momenteel een demo beschikbaar op Steam.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Dive into the scorching sands of Assassin's Creed Mirage, where history becomes your weapon, and every hidden secret in the desert's labyrinth is a puzzle to solve. Get ready to embrace the shadows. Are you prepared for the challenge?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief