Instant Gaming EU
 
 

Gangs of Sherwood deelt de originele soundtrack van de game

Gangs of Sherwood deelt de originele soundtrack van de game

Vlak voor de release van hun co-op actie-avonturenspel, delen Gangs of Sherwood, NACON en Appeal Studios - ontwikkelaars van het aankomende Outcast 2 - A New Beginning - met veel plezier een nieuwe video waarin de originele soundtrack van het spel wordt getoond. De game verschijnt op 30 november op PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC.

In deze preview achter de schermen onthult Markus Zierhofer, de componist van Gangs of Sherwood, de inspiratie achter de originele soundtrack van de nieuwe release. De muziek van het spel biedt een science-fantasy sfeer, een combinatie van middeleeuwse en moderne aspecten, die past bij de wereld van Gangs of Sherwood.

 

 

Markus noemt de muziek "een wilde rit in een vervormde middeleeuwse setting."

"This is achieved by using old instruments, such as the Stroh violin or hurdy-gurdy, whose tones are distorted to obtain music halfway between the Middle Ages and a more modern era," legt Markus Zierhofer uit. "We also made sure that the original soundtrack adapts to the action in the game. For example, the music can be intensified by layering when you face a host of enemies at the same time, or when your combo gauge goes up."

Gangs of Sherwood is een verhaalgedreven coöperatief actie-avonturenspel voor 1 tot 4 spelers met snelle gameplay en een hoge herspeelwaarde in een opnieuw vormgegeven wereld gebaseerd op de legende van Robin Hood. Door gebruik te maken van de krachten van de Steen der Wijzen hebben de legers van de Sheriff van Nottingham onnoemelijk veel macht opgebouwd en onderdrukken ze de bevolking van Engeland meer dan ooit. In een unieke science-fantasy versie van de Robin Hood legende bevat de game explosieve gevechten, spectaculaire combo's en co-op gameplay voor fans van epische gevechten en uitdagingen in verbluffende omgevingen.

Nacon heeft vorige maand een video gedeeld met alles wat je moet weten over de gameplay van Gangs of Sherwood.

 

 

Spelers kunnen vier iconische helden uit de legende van Robin Hood spelen die deze rebellie leiden. Maid Marian, de dochter van de sheriff en deskundige moordenaar; Friar Tuck, een monnik en heler; Little John, een krijger met een stalen vuist; en de beroemde boogschutter Robin of Locksley. Alle personages hebben hun eigen speelstijl en een breed scala aan unieke en aanpasbare vaardigheden. Naarmate je verder komt, speel je nieuwe combo's en fragmenten vrij, waarmee je steeds krachtigere en spectaculairdere combo's kunt uitvoeren.

Gangs of Sherwood verschijnt op 30 november op PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC. Hoewel het spel van begin tot eind solo gespeeld kan worden, is het ontworpen als een co-op ervaring. Dus als jij en een vriend(in) deze game willen spelen, kijk dan in onze prijsvergelijker voor de beste deals voor Gangs of Sherwood en steel de game - in het spel, bedoelen we.

  • Officiële website : Gangs of Sherwood
  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Nacon
  • Ontwikkelaar : Appeal Studios
  • Modus : Solo, Co-op
  • Verschijningsdatum : 30 november 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief