Ghostrunner krijgt veel extra inhoud

Ghostrunner krijgt veel extra inhoud

Toen 505 Games het Ghostrunner IP kocht van All in Games hadden ze ambitieuze plannen voor het post-apocalyptische actiespel. Ghostrunner heeft inderdaad de aandacht getrokken van veel spelers die op zoek waren naar een spannende en hectische ervaring in een cyberpunk wereld. De snelle gameplay, gericht op het met je monomoleculaire katana door je vijanden heen snijden terwijl je de verschillende niveaus van de toren beklimt, is heel aantrekkelijk gebleken, en de uitgever heeft veel potentie in het spel gezien.

 

 

De overname heeft waarschijnlijk gediend als een stimulans voor het ontwikkelingsteam en het resultaat komt in de vorm van de aankondiging van een routekaart die alle inhoud onthult die dit jaar naar Ghostrunner komt. Blij genoeg zal niet alle inhoud betaald zijn, en krijgen de spelers ook enkele gratis uitbreidingen. De routekaart begint met alle functies die deze lente komen, waaronder Kill Run en Photo modes, en met de lancering van Ghostrunner op Amazon Luna. Maar er staan ons nog heel wat dingen te wachten, zoals veel vanity packs met cosmetische voorwerpen, een nieuwe DLC, en zelfs de mogelijkheid om het spel later dit jaar te upgraden naar next-gen consoles.

 

ghostrunner roadmap

 

Al die nieuwigheden zullen ertoe bijdragen dat Ghostrunner nog groter wordt en als je al een fan van het spel bent of je zoekt een actiespel dat zich niet op schieten concentreert is dat beslist geweldig nieuws.

Er is een gratis Ghostrunner demo beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One, en PC via Steam en Epic Games Store. Je kunt het best eerst proberen voor je het spel koopt om uit te vinden of het het soort spel is dat je zoekt. Natuurlijk moedigen we je aan onze prijsvergelijker te bezoeken om de beste prijs te vinden om Ghostrunner altijd te kunnen kopen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief