GOG geeft weer een gratis spel weg

GOG geeft weer een gratis spel weg

GOG, een digitaal distributieplatform voor PC-games van CD Projekt, geeft het actie-avonturenspel met RPG-elementen The First Templar - Special Edition uit 2011 gratis weg. Dit maakt deel uit van GOG's doorlopende Summer Sale-campagne. Gedurende een beperkte tijd kunnen PC-gamers hun DRM-vrije gratis exemplaar van deze titel bemachtigen. Zorg er dus voor dat je hem te pakken krijgt nu het nog kan.

The First Templar volgt het verhaal van twee hoofdpersonen - een Franse Tempelier en zijn metgezel, een adellijke dame die tot ketter is uitgeroepen. De speler, die de controle krijgt over deze twee onwaarschijnlijke bondgenoten, moet de mysteries achter de Orde van de Tempeliers ontdekken, een rol spelen in een grootse samenzwering en het geheim van de Heilige Graal ontdekken. De helden krijgen bij elke beurt te maken met machtige tegenstanders, waaronder de Saracenen, koning Filips IV van Frankrijk en de Inquisitie. The First Templar bevat zowel singleplayer- als co-opspeltypen. Als je solo speelt, kan de speler wisselen tussen de twee personages en de controle over de tweede held overlaten aan de AI van het spel. Op elk moment kan een tweede speler meedoen en de controle over de door de AI bestuurde held overnemen.

 

 

PC-gamers kunnen hun gratis exemplaar van The First Templar - Special Edition inwisselen via GOG, en dit geweldige aanbod duurt de komende 3 dagen. Het is op dit moment niet bekend of GOG van plan is om nog meer gratis games aan te bieden tijdens hun zomeruitverkoop. In tegenstelling tot de GOG-versie bevat de "Steam Special Edition" van dit spel de unieke bonusmissie "The Arena". De GOG-versie van dit spel lijkt deze inhoud te missen. En zoals altijd, vergeet niet onze prijsvergelijkingstool te gebruiken om de beste deal voor je aankomende favoriete spel te bemachtigen.

  • Officiële website : The First Templar
  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Kalypso
  • Ontwikkelaar : haemimont games
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 12 mei 2011
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief