Granblue Fantasy Versus: Rising verschijnt in november

Granblue Fantasy Versus: Rising verschijnt in november

Cygames, de in Tokio gevestigde uitgever en ontwikkelaar van videogames, heeft een releasedatum aangekondigd voor Granblue Fantasy Versus: Rising. Het spel wordt uitgegeven en geproduceerd door Cygames en ontwikkeld door Arc System Works. Het wordt wereldwijd uitgebracht als digital-only titel voor de PlayStation 5, PlayStation 4 en Steam-platforms op 30 november 2023. Cygames heeft ook aangekondigd dat de game vanaf 7 augustus 2023 in de PlayStation Store te bestellen is.

 

 

Granblue Fantasy Versus: Rising laat spelers kiezen tussen vertrouwde technische inputs of handige, eenvoudige inputs. Alle speciale moves of vaardigheden kunnen met één druk op de knop worden uitgevoerd, waardoor zowel nieuwkomers als veteranen zich kunnen richten op het spannende deel van vechtgames: de spanning van gevechten op hoog tempo.

Naast de mechanische veranderingen zit Granblue Fantasy Versus: Rising boordevol content. Spelers kunnen een Partner kiezen om als gids en cheerleader te fungeren; een Arcade-speltype voor één speler biedt verschillende moeilijkheidsgraden; het speltype Story biedt een ontspannen manier om plezier te hebben met het spel terwijl je de kneepjes ervan leert; en er is geen gebrek aan nieuwe opties voor het speltype Training als spelers het lab in willen. Verken het spel terwijl je het leert.

Tot slot debuteert Grand Bruise Legends met Granblue Fantasy Versus: Rising. Neem een pauze van de ontberingen van de strijd en geniet van deze knotsgekke partijgevechtmodus met massa's andere hemelvaarders. Speel voetbal, doe mee aan races en doe allerlei gekke dingen met je vrienden - inclusief het tegen elkaar opnemen in de Arcade-hub.

Na Granblue Fantasy: Versus hebben Arc System Works, bekend van de Guilty Gear-franchise, en Cygames de handen ineengeslagen om Granblue Fantasy Versus: Rising te ontwikkelen. Dit nieuwe spel behoudt de hoogwaardige presentatie waar de Granblue Fantasy-franchise bekend om staat en het eenvoudig te spelen spelsysteem dat door elke speler in de vorige Granblue Fantasy Versus-titel werd geprezen.

 

 

Bovendien maakt het spel gebruik van de langverwachte rollback netcode-technologie voor een nog soepelere en responsievere online speelervaring. Het spel ondersteunt ook crossplay tussen alle beschikbare platforms, waardoor spelers cross-platform kunnen vechten en samenwerken met meer spelers voor een meer verenigde community en dynamische gameplay.

Spelers die de game op PlayStation vooraf bestellen, krijgen vanaf 27 november 2023 72 uur lang toegang. Er komt ook een deluxe versie met skins, kleurvarianten en DLC-personages voor het spel. Granblue Fantasy Versus: Rising verschijnt op 30 november 2023 voor PlayStation 5, PlayStation 4 en Steam. Kijk in onze prijsvergelijker voor de beste deals voor Granblue Fantasy Versus: Rising, en doe mee!

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief