Eneba COM
 
 

Greedfall 2: The Dying World bereidt zich voor op een Early Access-lancering

Greedfall 2: The Dying World bereidt zich voor op een Early Access-lancering

Spiders gaat met Greedfall 2 een stap verder om de gameplay-ervaring te verbeteren, zodat het zijn voorganger kan overtreffen. Als de originele Greedfall een spannend avontuur biedt dat zich afspeelt in een koloniaal tijdperk met een fantasietint, dan zal het vervolg spelers terugvoeren naar hetzelfde scenario, maar dit keer in een heel andere rol dan in het eerste spel. In plaats van een edelman die aankomt op het eiland Teer Fradee en al snel verwikkeld raakt in een avontuur dat hij nooit had verwacht, is de hoofdpersoon in Greedfall 2 een inboorling die tijdens een rooftocht gevangen is genomen en tot slaaf is gemaakt. Wanneer de kans zich voordoet, vecht ze voor haar vrijheid en ontsnapt, waarmee een episch avontuur begint. Het verhaal dat voor je ligt zal vol spannende verrassingen zitten

 

 

Early Access is de weg

Volgens een officiële aankondiging van Spiders lanceert Greedfall 2 binnenkort in Early Access. Het spel zal een vergelijkbaar pad volgen als Baldur's Gate III. Spelers die het spel vóór de uiteindelijke releasedatum kopen, dragen bij aan de ontwikkeling ervan en krijgen toegang tot beperkte content. De hele Early Access-ervaring zal later waarschijnlijk worden uitgebreid naarmate de ontwikkeling vordert, maar het volledige spel zou pas te ontdekken moeten zijn als de definitieve versie klaar is om uitgebracht te worden.

"At launch, players will have access to the entire beginning of the game. They will be able to explore new environments. And then we are planning updates at regular intervals. To be clear from the outset, saves won't be compatible between the various updates."

Greedfall 2: The Dying World zal een intermitterende en beperkte ervaring bieden die aanzienlijk zal veranderen als er nieuwe updates worden uitgebracht, iets wat vrij gebruikelijk is voor games in dit stadium. Als Spiders zijn kaarten goed speelt, zou dit een grote bijdrage kunnen leveren aan het creëren van een unieke ervaring, terwijl de studio de meningen van spelers kan peilen over de nieuwigheden die in het spel zijn geïmplementeerd, zoals een nieuw gevechtssysteem waarmee je je metgezellen kunt besturen.

Er is nog geen officiële releasedatum voor Greedfall 2: The Dying World, maar het spel zal later dit jaar beschikbaar zijn in Early Access via Steam. Zoals gewoonlijk vind je in onze vergelijker de beste deals om een Greedfall 2 Steam key te kopen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief