Het gratis spel van deze week in de Epic Games Store is The Falconeer

Het gratis spel van deze week in de Epic Games Store is The Falconeer

Voor degenen die het nog niet weten: elke donderdag stelt Epic Games een nieuw spel, of soms twee spellen, beschikbaar voor gamers om gratis te downloaden en toe te voegen aan hun bibliotheek. Wat je hebt ingewisseld mag je dan houden, spelen of toevoegen aan een steeds langer wordende lijst van spellen die je wilt spelen maar waarschijnlijk nooit zult spelen. De nieuwste inzending vervangt de Sunless Skies giveaway van vorige week met een exemplaar van The Falconeer. Deze freebie duurt een hele week, zodat je genoeg tijd hebt om een exemplaar te pakken en het permanent aan je bibliotheek toe te voegen.

 

 

In deze titel van solo-ontwikkelaar Tomas Sala zit je bovenop gigantische oorlogsvliegtuigen om deze uitgestrekte oceaanwereld te verkennen en luchtgevechten aan te gaan. Er zijn meerdere campagnes om te doorlopen als je een Falconeer speelt, elk met een perspectief op verschillende facties in deze verdeelde wereld. Slagen in missies betekent ook upgrades voor je arsenaal en vliegvaardigheden.

Omdat het voornamelijk een luchtgevechtspel is, raadt de ontwikkelaar aan om een controller of een flightstick te gebruiken om de titel ten volle te genieten, maar muis- en toetsenbordbesturing zijn ook inbegrepen. Virtual Reality ondersteuning wordt ook aangeprezen als een functie, zodat headset-eigenaren de campagnes kunnen spelen met de VR-hardware van hun PC.

The Falconeer is tot 11 juli gratis te downloaden in de Epic Games Store. Normaal gesproken kost de titel $19,99 als hij niet in de uitverkoop is, maar de komende week zijn er geen kosten aan verbonden. Zoals altijd begint de volgende Epic Games giveaway als deze op donderdag is afgelopen. Dat gezegd hebbende, vergeet niet om onze prijsvergelijkingstool te gebruiken om de beste deal te krijgen voor je volgende gewenste spel.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief