Het is bijna tijd voor Mortal Kombat 12

Het is bijna tijd voor Mortal Kombat 12

NetherRealm Studios heeft zojuist weer een teaser gedropt voor de volgende Mortal Kombat game en het lijkt erop dat het bijna tijd is. MK co-bedenker Ed Boon plaatste een korte video met een klok die naar 12 tikt, om die vervolgens over te slaan en direct naar 1 te gaan. Zou dit een hint kunnen zijn naar een reboot van de franchise? Bekijk de Mortal Kombat 12 teaser hier:

Steeds weer opnieuw

Er zijn enkele aanwijzingen die wijzen op tijdreizen of verschuivende geschiedenissen in de nieuwe MK. De allereerste teaser, die te zien was aan het eind van de video over de 30e verjaardag van de franchise, toonde een enkele zandkorrel die door een zandloper viel voordat hij explodeerde in iets dat lijkt op de Big Bang. 

Dit liet het fandom in een vlaag van speculatie achter. De belangrijkste theorie is dat het zand afkomstig is van Kronika's Zandloper. De antagonist van Mortal Kombat 11, Kronika, gebruikte haar Zandloper om de tijdlijn zelf te vormen, vandaar dat MK-personages hun jongere tegenhangers en gasten uit andere werkelijkheden konden ontmoeten. 

Natuurlijk slaagden de helden erin de Zandloper van Kronika af te pakken en probeerden ze de tijdlijn te resetten. Mogelijk zien we de gevolgen van zo'n poging. We kunnen ook getuige zijn van enorme veranderingen in de geschiedenis van MK - misschien zelfs van een geheel nieuw universum.

In elk geval heeft Warner Bros. al verklaard dat Mortal Kombat 12 dit jaar lanceert, dus we zouden binnenkort meer solide informatie en een releasedatum moeten zien. Zoals de teaser beweerde: "het is bijna tijd."

 

 

In ander MK-gerelateerd nieuws is Lord of the Rings en The Boys ster Karl Urban in definitieve gesprekken om Johnny Cage te spelen in de Mortal Kombat 2 film. Simon McQuoid, regisseur van de film uit 2021, is ook klaar om terug te komen.

Daarmee moeten we alleen nog (hopelijk niet lang) wachten op degelijke aankondigingen over Mortal Kombat 12. Als je het vorige spel nog niet gespeeld hebt, hoef je niet te wachten. Pak vandaag nog een Mortal Kombat 11 Xbox sleutel uit onze prijsvergelijker.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

  • Officiële website : Mortal Kombat 11
  • Categorieën : Actie , Vechten en vechtkunst
  • Uitgever : Warner Bros. Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : NetherRealm Studios
  • Modus : Solo, Multiplayer
  • Verschijningsdatum : 23 april 2019
Reward Event Will you embrace the challenge of entering the world of Lies Of P and uncovering its mysteries while facing its most cunning foes? Are you ready for the next chapter in Lies Of P?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief