Instant Gaming EU
 
 

Hot Wheels Unleashed 2 - Turbocharged komt heet binnen in oktober

Hot Wheels Unleashed 2 - Turbocharged komt heet binnen in oktober

Milestone heeft het vervolg onthuld op het veelgeprezen spel Hot Wheels Unleashed uit 2021. Met de titel Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged komt het vervolg op 19 oktober uit, met geheel nieuwe mechanieken, omgevingen, voertuigstijlen en spelstanden om de arcadepret naar een hoger niveau te tillen.

Met behoud van de charmante esthetiek van schaalmodellen in een grote wereld, breidt het spel het wagenpark uit. Naast de meer dan 130 voertuigopties die bij de lancering beschikbaar waren, kunnen spelers de sensatie ervaren van het besturen van motorfietsen en ATV's. De voertuigcategorieën Stock, Powered en Ultimate zullen de prestaties differentiëren. Tegelijkertijd zullen spelers hun rijstijl verder kunnen aanpassen met behulp van vaardigheidspunten om specifieke extraatjes te kopen en hun ideale custom build samen te stellen.

 

 

Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged bevat vijf verschillende scenario's, elk met unieke raceoppervlakken die de prestaties van de voertuigen beïnvloeden. Samen met de grotere diversiteit aan voertuigen en omgevingen, die meer dynamische en strategische racescenario's opleveren, worden de vaardigheden voor gedurfd rijden en manoeuvreren getest door de toevoeging van twee nieuwe vaardigheden - sprinten en springen. Zijwaarts sprinten maakt tactische botsingen met tegenstanders mogelijk, het ontwijken van obstakels en gedurfde overvallen tot aan de finish, terwijl spelers ook altijd en overal dramatische sprongen kunnen uitvoeren.

Met een druk op de knop krijgen coureurs nieuwe mogelijkheden om rivalen in te halen, verborgen sluiproutes te ontdekken en nieuwe trajecten te ontdekken. Deze vernieuwingen, naast de drift- en boostfuncties die al aanwezig waren in het eerste spel, zorgen ervoor dat elke race een unieke en spannende ervaring biedt, terwijl spelers meer controle krijgen over hun lot.

Nieuwe spelmodi en online multiplayer

De spelmodi zijn gevarieerd, waaronder een verhalende campagne met vier originele personages en geanimeerde scènes. Extra uitdagingen, zoals slippen en ongelukken vermijden, zijn ontworpen om de vaardigheden van spelers te testen. De titel ondersteunt online cross-play (behalve op Switch) en maakt het mogelijk om vriendengroepen samen te stellen. De split-screen optie voor twee spelers keert ook terug.

De eerste spelcreatietool is verbeterd, met een robuustere Track Editor en een update van de Livery Editor, die de Sticker Editor bevat, waarmee je aangepaste patronen en vormen kunt maken en opslaan. Alle door gebruikers gegenereerde content zal bij de lancering deelbaar zijn op alle platforms.

Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged verschijnt op 19 oktober voor PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch en PC. Fans van high-octane racen en adrenaline, houd onze prijsvergelijker in de gaten voor de goedkoopste Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged aanbiedingen, en vergeet niet je rijbewijs vernieuwd te houden.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief