Infectiemodus komt eindelijk naar Halo Infinite in Seizoen 4

Infectiemodus komt eindelijk naar Halo Infinite in Seizoen 4

Halo Infinite had groot succes met het brengen van free-to-play naar de serie. Hoewel de gratis versie van het spel strikt gebaseerd is op PvP en degenen die willen genieten van het nieuwste hoofdstuk in het verhaal van de Master Chief de campagne moeten kopen, haastte de enorme gemeenschap die het spel al vele jaren steunt zich om het in opwinding te spelen zodra het beschikbaar was. Met enorme aantallen bij de lancering werd Halo Infinite al snel een van de populairste gratis opties voor de fans van het genre, en het heeft een plek aan de top van de hitlijsten behouden. 

Een nieuw seizoen vol nieuwigheden

Het 4e seizoen van het spel gaat in juni van start en ontwikkelaar 343 Industries blijft Halo Infinite ondersteunen met meer seizoensgebonden inhoud. In dit geval heeft de studio via Twitter de toevoeging van een nieuwe gameplaymodus voor dit seizoen aangekondigd. We hebben het natuurlijk over Infection, een favoriet van de fans van de serie waarin een team Spartans de aanval van een groep zombie-achtige Infected, die ook door spelers worden bestuurd, moet zien te overleven. Als een Infected een Spartaan doodt, voegt de dode speler zich bij het andere team als een nieuwe Infected, waardoor de moeilijkheidsgraad voor de Spartanen toeneemt. 

 

 

Naast de nieuwe modus brengt Seizoen 4 ook de remake van de Plaza map uit Halo 5, en een nieuwe Career Rank, een geheel nieuw progressiesysteem om je personage in het spel verder te ontwikkelen. Met die toevoegingen hebben spelers genoeg om naar uit te kijken in het komende seizoen van Halo Infinite.

De PvP van Halo Infinite is gratis te spelen, maar als je het laatste hoofdstuk in de langlopende serie nog moet beleven en wilt ontdekken wat er met de Master Chief gebeurt, kun je met onze prijsvergelijker een Halo Infinite Xbox-sleutel voor de beste prijs krijgen.

  • Officiële website : Halo Infinite
  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Xbox Game Studios
  • Ontwikkelaar : 343 Industries
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 8 december 2021
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief