Instant Gaming EU
 
 

Halo Infinite (Campaign)

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Halo Infinite campagne begint in 2560, slechts twee jaar na de gebeurtenissen van Halo 5: Guardians. De Master Chief wordt bevroren gevonden, op drift in de ruimte. Gered door een naamloze piloot die alleen Echo 216 wordt genoemd, is de Chief ontwaakt, en zijn nieuwe bestemming is de grootste Halo-installatie ooit gevonden: Zeta Halo ring, waar hij de UNSC soldaten moet redden die daar gestrand zijn.



    Met veel vragen over wat er de afgelopen maanden is gebeurd, hoe Cortana is verslagen en waarom het Wapen (een pseudo-Cortana AI) er nog steeds is, moet de Master Chief een nieuwe bedreiging voor de laatste resten van de mensheid bestrijden.



    Zeta Halo is onder de voet gelopen door The Banished, een organisatie die zich heeft afgescheiden van de Covenant en Zeta Halo gebruikt als uitvalsbasis. Aan het hoofd staat Escharum, een charismatische Brute luitenant van Halo 2's antagonist Atriox. Nu ze als overwinnaars uit de strijd zijn gekomen, hebben de verbannenen plannen om de Halo-ring te gebruiken om hun doelen te bereiken. De verbannenen hebben zich aangesloten bij een entiteit genaamd de Harbinger, en samen zijn ze Zeta Halo aan het afzoeken naar een plek die "The Auditorium" heet.



    Overal in Zeta Halo zijn vooruitgeschoven bases te vinden. Je kunt buitenposten van de UNSC veroveren en ze gebruiken om snel te reizen en jezelf wapens, voertuigen en versterkingen toe te schuiven. Met deze middelen kun je verschillende unieke Banished-buitenposten aanvallen en dodelijke Banished-officieren vermoorden om hun aangepaste wapens vrij te spelen. Ook kun je groepen UNSC-mariniers redden die in toekomstige gevechten met je mee zullen vechten. Verbannen troepen patrouilleren dynamisch door de ring in een poging om je op te jagen, en geen vijandelijke groep is hetzelfde als de vorige. Het aantal, de positie en de wapens van de vijanden kunnen veranderen, afhankelijk van het tijdstip van de dag, maar het brede scala aan wapens en voertuigen dat je tot je beschikking hebt, zal meer dan genoeg zijn om ze te bestrijden.



    Halo Infinite heeft alle elementen om te worden beschouwd als het beste spel in de serie met al deze functies en een free-to-play multiplayer-modus.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Halo Infinite (Campaign)

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Als je een digitale Xbox Play Anywhere-titel hebt, kun je deze spelen op zowel Windows 10 PC als Xbox One.

    Opmerkingen over Halo Infinite (Campaign)

    Gollaruk
    Gollaruk
    17 dec. 2021 14:12on dlcompare.fr
    Je suis fan de l'univers de Halo, je possède actuellement Halo: The Master Chief Collection. Je suis en train d'adorer d'y jouer, j'ai de fini tous les Halo pour pouvoir acheter le Infinite.
    Ik ben een fan van het Halo universum, ik bezit momenteel Halo: The Master Chief Collection. Ik vind het geweldig om te spelen, ik heb alle Halo spellen uitgespeeld zodat ik de Infinite kan kopen.
    Laodeeinstein
    Laodeeinstein
    15 dec. 2021 07:27on dlcompare.com
    I never play the trilogy of halo, but when I see the hype of this game it's feel like this is very good in many ways. I think halo infinite might be one of the best game in the industry
    Ik heb nooit spelen de trilogie van halo, maar als ik zie de hype van dit spel is het gevoel dat dit is zeer goed in vele opzichten. Ik denk dat halo infinite misschien wel een van de beste spel in de industrie
    DilithaRansara
    DilithaRansara
    12 dec. 2021 09:36on dlcompare.com
    Halo Infinite feels like a big step forward for the franchise, a slick shift into the open world arena that manages to strike a fine balance between the traditional narrative-driven Halo of old and all-new levels of freedom and emergent gameplay.
    Halo Infinite voelt aan als een grote stap voorwaarts voor de franchise, een vlotte overstap naar de open wereld-arena die een mooie balans weet te vinden tussen het traditionele verhaalgedreven Halo van vroeger en gloednieuwe niveaus van vrijheid en opkomende gameplay.
    DilithaRansara
    DilithaRansara
    12 dec. 2021 09:34on dlcompare.com
    Halo Infinite isn't going to reinvent the shooter genre, but it's a fun solo and multiplayer experience that can only get better with time.
    Halo Infinite zal het shootergenre niet opnieuw uitvinden, maar het is een leuke solo- en multiplayerervaring die met de tijd alleen maar beter kan worden.
    Luiser
    Luiser
    11 dec. 2021 02:20on dlcompare.es
    Despues de verlo durante 1 semana en twitch, me parece uno de los mejores juegos, a nivel grafico luce maravilloso, jugabilidad muy buena, se echa de menos ciertas cosillas, pero aun asi es un maravilloso juego.
    Na 1 week op twitch gekeken te hebben, vind ik het een van de beste games, graphics zien er prachtig uit, gameplay erg goed, het mist wat dingen, maar toch een prachtig spel.
    abade
    abade
    10 dec. 2021 19:15on dlcompare.fr
    Un tres bon Halo graphiquement c'est beau sans être transcendant , le gameplay est cool , j'aime le grappin et la mise en scène, après voilà, pour moi on est pas au niveau du chef d'œuvre, c'est un très bon jeu !
    Een zeer goede Halo, grafisch is het mooi zonder transcendent te zijn, de gameplay is cool, ik hou van de grappling hook en de setting, daarna zijn we voor mij niet op het niveau van een meesterwerk, het is een zeer goed spel!
    gennyshark
    gennyshark
    9 dec. 2021 21:39on dlcompare.com
    Yesterday many people have get out of bed for playing the new Halo Infinite campaign, but only today it's possible. After Battlefield 2042 let's another FPS combat gem! Let's go playing now!
    Gisteren zijn veel mensen uit bed gestapt om de nieuwe Halo Infinite campaign te spelen, maar pas vandaag is het mogelijk. Na Battlefield 2042 nog een FPS gevechtspareltje! Laten we nu gaan spelen!
    MardaTv89
    MardaTv89
    8 dec. 2021 15:53on dlcompare.es
    Por lo que he visto, por qué aún no le he probado, esta saga nos devuelve a sus inicios obviamente con cosas nuevas. Aun le quedan cosas que pulir en el multi, pero sin duda tiene un futuro hueco para mi inventario de juegos!!
    Van wat ik heb gezien, want ik heb het nog niet geprobeerd, brengt deze saga ons terug naar het begin, uiteraard met nieuwe dingen. Er zijn nog dingen te schaven in de multi, maar het heeft zeker een toekomstige plaats in mijn inventaris van games!
    MardaTv89
    MardaTv89
    8 dec. 2021 15:49on dlcompare.es
    Que decir de esta saga... Pues como todos, pinta estupendo, Peeero este último luce increíblemente espectacular!!! Con ganas de probarlo y gracias a esta página, aquí encontraremos el mejor precio ;)
    Wat te zeggen van deze saga... Nou, zoals ze er allemaal uitzien, ziet het er geweldig uit, maar deze laatste ziet er ongelooflijk spectaculair uit!!! Ik kijk er naar uit om het te proberen en dankzij deze site, hier zullen we de beste prijs vinden ;)
    abade
    abade
    6 dec. 2021 20:53on dlcompare.fr
    je suis un grand fan de Halo depuis le tout premier sur xbox alors, j'ai grand hate d'être le 8 décembre pour découvrir cette suite qui à l'air vraiment pas mal
    Ik ben een grote fan van Halo sinds de allereerste op Xbox dus ik kijk echt uit naar 8 december om dit vervolg te ontdekken dat er echt goed uitziet
    Laat meer reacties zien
    • Technische informatie

    • Officiële website : Halo Infinite (Campaign)
    • Categorieën : Actie , Avontuur
    • Uitgever : Xbox Game Studios
    • Ontwikkelaar : 343 Industries
    • Modus : Solo
    • Verschijningsdatum : 8 december 2021
    • Systeemvereisten
      • Minimaal
      • OS : Windows 10 (64-bits)
      • CPU : Core i5-4440 / Ryzen 5 1600
      • RAM : 8 GB
      • GPU : GeForce GTX 1050 Ti / Radeon RX 570
      • Opslagruimte : 50 GB
      • Aanbevolen
      • CPU : Core i7-9700k / Ryzen 7 3700X
      • RAM : 16 GB
      • GPU : GeForce RTX 2070 / Radeon RX 5700 XT
      • Opslagruimte : 50 GB
    • Leeftijdsclassificatie
    • PEGI 16ESRB T
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief