Halo Infinite onthult zijn nieuwe progressiesysteem

Halo Infinite onthult zijn nieuwe progressiesysteem

Seizoen 4 gaat binnenkort van start voor Halo Infinite en dat brengt heel wat nieuwigheden met zich mee. We hebben het onlangs gehad over de terugkeer van de Infection Mode, een favoriet van de fans, waarin een team Spartans het opneemt tegen een horde Infected die in aantal toeneemt elke keer dat deze gemene wezens een kill claimen. Nieuwe kaarten en andere functies zullen de gameplay verbeteren in een van de populairste multiplayer-ervaringen sinds de release. Ontwikkelaar 343 Industries heeft nog meer spannende dingen in petto voor Season 4 en het beste van allemaal is een gloednieuw progressiesysteem dat spelers zal belonen voor hun prestaties in Halo Infinite.

Carrièrerangen

Seizoen 4: Infection begint op 20 juni en er komen nieuwe Career Ranks die je algehele progressie in Halo Infinite beter weergeven. De fans van de serie hebben een vergelijkbaar systeem gezien in Halo: The Master Chief Collection. Het progressiesysteem is verdeeld in Tiers, die weer zijn onderverdeeld in Ranks en Grades. Naarmate je verder komt in het systeem, speel je cosmetische voorwerpen vrij om je Spartan in het spel aan te passen, zoals naamplaatjes en emblemen voor je pantser, wapen en voertuig. Het is een gemakkelijke manier om je ervaring te tonen en te laten zien dat je een doorgewinterde speler bent, omdat het systeem niet voor elk nieuw seizoen opnieuw wordt ingesteld.

 


Volgens de informatie die 343 Industries in een blogpost onthulde, heeft je rang geen invloed op matchmaking en kun je in het systeem omhoog klimmen door Halo Infinite gewoon normaal te spelen, maar je prestaties hebben ook invloed op je progressie.

"To make progress through these new ranks, all you have to do is play. Whether you’re jumping into your favorite playlist solo or squadding up with your friends, every completed matchmaking game carries you forward.
Additionally, Career Rank utilizes performance-based progression taken directly from your Personal Score in each match. The better you play, the faster you’ll rank up."

Het nieuwe progressiesysteem en de andere nieuwigheden in Season 4: Infection zullen de spelervaring in Halo Infinite zeker verrijken. Vergeet niet dat als je wilt weten wat er gebeurt in het nieuwste hoofdstuk van het verhaal van Master Chief, je de beste deals voor Halo Infinite Xbox-sleutels kunt bekijken met onze prijsvergelijker om de campagne te spelen.

  • Officiële website : Halo Infinite
  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Xbox Game Studios
  • Ontwikkelaar : 343 Industries
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 8 december 2021
Duik in de intense wereld van Helldivers 2, waar chaos en samenwerking elke strijd bepalen. Ben je klaar voor intense gevechten en samenwerking voor de overleving van de mensheid? De oorlog wacht.
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief