Kinguin october campaign COM + BG
 
 

Insomniac Games onthult Spiderman 2 en Wolverine

Insomniac Games onthult Spiderman 2 en Wolverine
NEWS10 sep. 2021 18:00

Na de onthulling van Midnight Suns en Guardians of the Galaxy graaft Marvel dieper in de game-kant van de zaak door twee nieuwe spellen met hun eigendommen aan te kondigen. In de recente Playstation Showcase gaf ontwikkelaar Insomniac ons een eerste glimp van Spiderman 2. 

 

 

Here Come the Spider-men

De aankondigingstrailer is net genoeg om onze eetlust op te wekken voor meer van de web-slinger. Zoals past bij de titel van het vervolg krijgen we niet één maar twee Spider-mannen: Miles Morales voegt zich bij de strijd nadat hij zijn solo-uitstapje kreeg in de vorige Spider-Man: Miles Morales. Wie vertrouwd is met de comic book lore zal de verteller waarschijnlijk herkennen als Kraven de Jager. Maar het is het bekende gezicht aan het eind dat de spelers enthousiast heeft gemaakt. Ja, Venom, ingesproken door horrorfilm legende Tony Todd, komt naar de Spider-man franchise. Er is nog geen nieuws of hij vriend, vijand, of iets ertussenin zal zijn, maar we zullen zeker meer weten naarmate we dichter bij de release komen.

Dat is echter niet alles wat Insomniac voor Marvel fans in petto heeft. Ze gaven ons ook een eerste blik op het nieuwste project met een van de populairste X-Men personages en tevens 's werelds chagrijnigste Canadees:

 

 

Ja, James "Wolverine" Howlett, hij van de adamantium klauwen, krijgt zijn eigen spel. Hoewel er behalve wat in de teaser te zien is niet veel meer onthuld is, heeft Insomniac's Hoofd van Franchise Strategie & Studio Relaties Ryan Schneider het volgende te zeggen:

 

Marvel’s Wolverine is a standalone game being directed by Brian Horton (creative director) and Cameron Christian (game director), who recently led the creative efforts on Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, a game we’re extremely proud of at Insomniac. In the vein of our Spider-Man games, our goal here is to not only respect the DNA of what makes the character so popular, but also look for opportunities to make it feel fresh and truly reflect the Insomniac spirit. Even though Marvel’s Wolverine is very early in development, from what I’ve seen of its emotional narrative and cutting-edge gameplay (see what I did there?), the team is already creating something truly special.

 

Wanneer komen Spiderman 2 en Wolverine uit?

Spiderman 2 is gepland voor 2023 en zal een PS5 exclusive zijn. Voor Wolverine is nog geen verschijningsdatum vastgesteld, maar het wordt ook een PS5 exclusive. Heb je je fix van Marvel's web-slinger nodig? Je kunt de prijzen vergelijken voor Spider-man en Spider-Man: Miles Morales op onse website.

 

 

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Restore your honor in Like a Dragon: Ishin! - 57
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief